Decizie BOMBA a Antenei 1! Renunta la una dintre cele mai cunoscute emisiuni ale postului! Dupa 7 ani de zile i-au anuntat pe telespectatori ca nu o vor mai vedea niciodata!

Publicat: 01 mart. 2019, 10:02 Autor: D. C. News 3

Postul a incercat sa nu faca public faptul ca din acest an X Factor nu va mai exista si inca nu vrea sa spuna daca au renuntat definitiv la format sau nu.

Decizie BOMBA a Antenei 1! Renunta la X Factor dupa mai bine de 7 ani! Din informatiile publicate de paginademedia.ro se pare ca in acest an Antena 1 nu va mai difuza X Factor, fiind prima data cand postul decide sa renunte la productie.

Desi Antena 1 detine in continuare licenta X Factor se pare ca este pentru prima data cand postul a decis sa renunte la productia care in urma cu cativa ani era una dintre cele mai de succes ale postului.

Dupa mai bine de 7 ani si 8 sezoane talent show-ul muzical nu va mai fi pe post în acest an, chiar dacă postul tv susține că are, încă, un contract. Se pare ca principala cauza pentru care Antena 1 scoate definitiv din grila X Factor este pentru ca nu au reusit sub nicio forma sa invinga Vocea Romaniei de pe Pro TV.

A MURIT la 30 de ani! Prezentatorul tv abia devenise tatic. Familia nu intelege ce s-a intamplat cu el

De-a lungul timpului Antena 1 a incercat cu disperare sa faca din emisiune una de succes, schimband juriul emisiunii de 4 ori inca de la lansare. Pe parcursul celor 7 sezoane emisiunea a avut nouă jurați: Paula Seling, Adrian Sână, Mihai Morar, Dan Bittman, Cheloo, Delia, Ștefan Bănică, Horia Brenciu și Carla’s Dreams iar show-ul a avut două perechi de prezentatori: Răzvan și Dani – șapte sezoane; Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin – un sezon.

Decizie BOMBA a Antenei 1! Renunta la X Factor

Antena 1 totusi sustine ca nu a abandonat definitiv formatul si ca si-a propus sa mai produca show-ul de divertisment dar fara sa anunte exact cand intentioneaza sa faca asta. „Antena Group deţine în continuare licenţa pentru formatul X Factor si va continua producerea acestui show de divertisment. Antena Group îsi rezervă dreptul de a comunica programarea acestui format în grila postului, în conformitate cu strategia trustului.” este pasajul trimis catre paginademedia.ro prin care Antena 1 isi anunta intentiile.

Afla ce concurent X Factor s-a calugarit, intre timp si ce a facut Bella Santiago, castigatoarea X Factor 2018, cu banii primiti!

Publicat: 01 mart. 2019, 10:02 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă