Fetita Antoniei s-a fardat! E mai frumoasa decat mama ei FOTO

Publicat: 28 Feb. 2019, 17:46 Vedete

Maya creste pe zi ce trece si devine din ce in ce mai frumoasa. Cu toate ca inca e micuta, incepe deja sa semene cu mama ei la chip.

Fetita Antoniei s-a fardat si imaginea a devenit virala. Micuta este din ce in ce mai frumoasa, pe zi ce trece. Incepe sa semene la chip cu mama ei, celebra cantareata Antonia. Cu toate ca este blonduta si mama ei e satena, asemanarile sunt ireal de mari.

Maya locuieste in Italia alaturi de tatal ei, Vincenzo Castellano, si familia lui. Antonia se chinuie de cativa ani sa divorteze de sotul ei pe care l-a parasit si a inceput o relatie cu Alex Velea. In prezent, Antonia si Alex Velea formeaza un cuplu de multi ani. Au impreuna doi fii, pe Dominic si Akim.

Fetita Antoniei s-a fardat si e superba FOTO

Cu toate ca Antonia merge cat de des poate in Italia sa o vada pe Maya, micuta ii simte lipsa. Cand cele doua sunt impreuna, Maya si Antonia se distreaza cum vor. Drept urmare, Antonia si-a fardat fiica in una din vizite si rezultatul e WOW! Imaginea postata pe internet a devenit virala.

Fanii Antoniei si ai lui Alex Velea i-au complimentat pentru frumusetea micutei. „Playing with make-up (jucându-ne cu machiaj n.r)”, a scris Antonia în dreptul fotografiei.

  • „Îi place să cânte, să danseze, e o isteaţă, îi place să facă glume. Am fost la ea anul acesta şi voi mai merge curând din nou. Când mă uit la ea mă văd pe mine când eram mică, versiunea mea mai mică. Îmi place caracterul ei cum se formează….”, a dezvăluit recent artista pentru click.ro.

Alex Velea si-a tatuat chipul Mayei pe corp

  • „Ei au avut o chimie de la început. Maya fiind copil, știi cum sunt copii, simt oamenii, iar pe el l-a simțit un om bun și Alex la fel, este topit după copii și a fost ca și cum se cunoșteau deja. Și, recent, Alex și-a făcut un tatuaj cu fața ei și a fost ceva wow pentru mine, am rămas fără cuvinte”, povestea Antonia în urmă cu puțină vreme despre surpriza pe care i-a făcut-o partenerul său de viață.

Antonia nu renunta la Maya, in varsta de 8 ani

  • „Nu înţelege nimeni, de fapt, toată lumea caută răspunsuri la mine… Ideea e că acest caz se ţine în Italia şi se mişcă greu. Ţine de legea de acolo şi nici eu nu ştiu ce să spun. Tot ceea ce pot să fac e să mă lupt până la capăt până se rezolvă, evident că nu mă las pentru că ea e bucată ruptă din mine. Nu ştiu ce mamă ar renunţa la copilul ei. Mă rog în fiecare zi să se termine şi să poată să vină şi ea aici odată şi odată”, a adăugat Antonia.
Publicat: 28 Feb. 2019, 17:46 Vedete
Pe aceeași temă