Mihaela Buzărnescu a fost eliminată de la WTA Acapulco în turul 2

Publicat: 28 Feb. 2019, 15:22 News 2
Mihaela Buzărnescu a fost eliminată de la WTA Acapulco în turul 2

Sportiva (31 WTA) a fost eliminată de la turneul de la Acapulco. A cedat în două seturi, 2-6; 5-7, în fața unei sportive de origine română ce reprezintă Canada.

Mihaela Buzărnescu a fost eliminată de la WTA Acapulco în turul 2. A cedat în două seturi, 2-6; 5-7, în fața unei sportive de origine română care reprezintă Canada, Bianca Andreescu (71 WTA).

Buzărnescu venea după prima victorie din 2019, dar se pare că ascendentul moral nu a fost suficient pentru accederea în sferturi. Deși este cu 40 de locuri mai bine clasată decât Andreescu și era cotată cu șansa a patra la câștigarea turneului din Mexic, a cedat de o manieră clară.

În primul set s-a văzut dominată încă din primele game-uri. Adversara s-a distanțat chiar și la 4-0, iar manșa s-a închis, după 45 de minute, cu 6-2.

Mihaela Buzărnescu a fost eliminată de la WTA Acapulco în turul 2

Mihaela Buzarnescu, in turul doi la Alcapulco. Cu cine va juca romanca
Mihaela Buzarnescu, in turul doi la Alcapulco

În setul secund, Mihaela Buzărnescu a început mai bine, egalitatea s-a păstrat până la jumătatea manșei, dar în cele din urmă a pierdut ritmul. Meciul s-a închis cu 7-5, iar Andreescu a obținut calificarea în turul următor.

Buzărnescu are un început slab de sezon. Din cele 7 partide disputate a câștigat una singură. Ultimul succes, înaintea celui de la Acapulco din primul tur, data din august 2018, de la WTA Montreal. Mihaela Buzarnescu, scandal cu antrenoarea ei, chiar pe teren: ‘Nu ma ajuti deloc. M-am saturat!’Mihaela Buzarnescu, in turul doi la Alcapulco. Cu cine va juca romanca

Publicat: 28 Feb. 2019, 15:22 News 2
Pe aceeași temă