Dezvaluiri despre Antonia si Alex Velea. S-au sarutat in toaleta si apoi au inceput relatia

Publicat: 28 Jul. 2018, 14:46 Vedete

Noi detalii despre inceputul relatiei dintre cei doi cantareti au iesit la iveala.

Dezvaluiri despre Antonia si Alex Velea, facute de Cristi Brancu. Prezentatorul de la Antena Stars sustine ca cei doi si-au inceput relatia intr-o toaleta. Acolo a avut loc primul lor sarut. Romantic, nu?

Dupa acest detaliu socant, Cristi Brancu a marturisit si ce s-a intamplat in zilele urmatoare. Ce s-a intamplat in casa lui Vincenzo Castellano, in perioada in care inca forma un cuplu cu Antonia? Va lasam sa aflati din declaratiile prezentatorului.

„Și după aceea a fost un flirt, o chestie, după care el a încercat să o sărute, ea nu a zis nimic, după care au ajuns într-o toaletă, au ajuns acolo, s-au sărutat – cică în toaletă nu s-a întâmplat nimic mai mult! Și iată cum relația a început. (…)

În acel moment, Alex Velea era căsătorit cu Ana, iar Antonia era căsătorită cu Vincenzo. Ce s-a întâmplat ulterior? Ulterior, această relație a evoluat într-un fel în care familia Castellano – altfel o familie foarte puternică și cu un nas foarte fin – a simțit că ceva e neînregulă cu Antonia.

Și… se întâmplă ca Antonia să-l aducă pe Alex Velea chiar în casa din complexul rezidențial, care era pe numele lui Castellano, al lui Vincenzo, și Antonia merge cu Alex Velea acolo și ei văd imagini cu aceste lucruri. Se întâmplă să îi vadă tot mai mult împreună, Alex Velea, simțind că lucrurile astea nu pot să meargă foarte departe, alege să facă ceea ce trebuie și, în acel moment, Alex Velea divorțează de Ana, așteptând ca Antonia să facă același lucru cu Vincenzo” , a spus Cristi Brancu.

Continuarea articolului »

Publicat: 28 Jul. 2018, 14:46 Vedete
Pe aceeași temă