Marina Voica, drama de nedescris. Viata actritei este sfasietor de trista!

Publicat: 28 Feb. 2019, 15:48 News 3

Artista noastra, in varsta de 83 de ani, a oferit dezvaluiri recente despre viata ei personala, pe care fanii ei nu le stiau pana acum.

Marina Voica a trait o drama de nedescris toata viata ei. Cu toate ca la TV sau la iesirile mondene e toata un ras si un zambet, sufletul ei plange cand ajunge acasa. Marina Voica, care a si fost la un pas de moarte, are o viata demna de un film drama la Hollywood!

Vedeta a marturisit pentru Antena Stars ca are o durere in suflet care nu va disparea. Marina Voica regreta ca nu s-a purtat mai frumos cu regretatul ei sot. Regreta si ca nu s-a purtat mai frumos cu cei din jurul ei, nu doar cu familia.

Marina Voica, drama de nedescris

„Sunt gata să primesc lovitura aceasta. Nu sunt nici prima nici ultima care, cândva, va părăsi această scenă. Eu am fost crescută foarte modest, într-un regim anume în care toată lumea trebuia să fie egală (…) Întotdeauna soţul meu era foarte supărat. Îmi făcea cadouri şi nu nimerea. Am tăiat această dorinţă.

Îi spuneam mereu că aia nu-mi place, aia nu-mi place… Vai, ce supărat era. Atunci nu-mi părea rău, acum da. Atunci eram foarte dură. Acum regret, da, dar n-ai ce să faci. Să fi fost înţeleaptă ca acum, îngobată de experienţa vieţii, m-aş purta altfel cu oamenii.

Multe am pierdut din cauza firii mele. Faptul că poate nu i-am dat soţului meu atenţia pe care şi-a dorit-o toată viaţa… nu dădeam tot (…) Când s-a îmbolnăvit mi-am dat seama ce pierd. Şi acum”, a declarat Marina Voica.

Marina Voica regreta ca nu a fost mama

  • „Cred că aş fi fost o mamă nebună fiindcă sunt şi exclusivistă. M-ar fi durut. N-aş fi trăit până atunci. Nu ştiu. Un copil este… nu ştiu, nu-mi dau seama. Dar aş fi fost o mamă care suferea. L-aş fi iubit prea tare şi dacă nu aş fi primit la fel, mi-ar fi ucis asta”, a spus Marina Voica despre faptul că a ales sa nu facă un copil.
Publicat: 28 Feb. 2019, 15:48 News 3
Pe aceeași temă