A fost pe punctul de a muri! Vezi ce a patit Marina Voica

Publicat: 12 Sep. 2018, 13:38 Vedete

S-a intamplat in vremea copilariei acesteia. Artista a povestit, in cadrul emisiunii Antena Stars, cum a fost la un pas de moarte, pentru ca a mancat naftalina.

„Eram la şcoală şi tata care ne-a umplut de instrumentele muzicale pe toate le-am avut. Mi-a lipsit numai pianul. Şi a cumpărat un pian extraordinar de mahon, foarte valoros. Şi trebuia să punem naftalină ca să nu-l mănânce moliile că s-a întâmplat în alte cazuri.

Şi atunci, el făcea treaba asta să nu se pună moliile, naftalina era pe masă, mama ne pregătea micul dejun cu chefir şi fratele care putea să mănânce numai când citea.

În iaurt, totdeauna puneam zahăr. Şi eu la fel ştiu, uitându-mă la el. Până la urmă, tata şi-a dat seama că, de fapt, noi am pus în loc de zahăr această naftalină. Mama a spus aşa: dacă copiii mor, moare şi ea. Şi a luat şi ea toată naftalina şi a băut-o.

Şi pe urmă am chemat salvarea, ne-au făcut, ne-au curăţat de toată porcăria asta şi nu e nimic caraghios. Mama era să-l omoare pe tata. Nu l-a iertat toată viaţa că era să… Asta e tot!”, a declarat aceasta in cadrul show-ului mentionat.

Continuarea articolului »

Publicat: 12 Sep. 2018, 13:38 Vedete
Pe aceeași temă