Copil batut crunt de un politist pentru ca a pescuit in parc VIDEO

Publicat: 12 Sep. 2018, 12:45 News 3

Un copil a fost batut in Parcul Ior de un politist pentru simplul fapt ca a pescuit.

Doi copii au fost prinsi de Politia Locala Sector 3 in Parcul Ior pentru ca pescuiau ilegal pe lac. Insa momentul socant a venit atunci cand un politista lovit din senin in stomac pe unul dintre ei. In clipul video se poate vedea clar cum copilul este agresat fara sa fi facut nimic.

In filmare se poate vedea cum politistul agreseaza fizic copilul, fapt ce a starnit multe controverse pe Faecbook, dupa ce filmarea a fost vazuta de peste 300.000 oameni.

„Rică și Vali – doi dintre copiii din Deltă (Văcărești, n.red.) – au fost bătuți și legați cu cătușele de un coș de gunoi de către Poliția Locală Sector 3 pentru că au prins patru pești în parcul IOR. Vom depune plângere penală împotriva instituției care i-a angajat pe ghiolbanii care bat copii pe stradă.

Dacă e cineva printre voi care ne poate consulta în legătură cu procedurile legale, vă rog să-mi trimiteți un mesaj privat. Mă gândeam că ăsta nu e un caz izolat și că așa arată realitatea pentru sute de mii de români care trăiesc în sărăcie și n-are cine să le aibă de grijă, să le ia apărarea.

Continuarea articolului »

Publicat: 12 Sep. 2018, 12:45 News 3
Pe aceeași temă