Antonia divorțează sau nu de Vincenzo Castellano în 2019? Astrele îi indică cumpene și în relația cu Alex Velea

Publicat: 05 Feb. 2019, 12:21 Vedete

Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, specialist în Astrologie Vedică, a întocmit astrograma Antoniei pe segmentul relației și al familiei, în 2019.

Antonia divorțează sau nu de Vincenzo Castellano în 2019? Schimbări mari în viața Antoniei, în 2019, anul în care artista speră să-și facă curățenie în viață. Astrele îi indică cumpene și în relația cu Alex Velea.

Deși a anunțat că intentează divorț, încă de la sfârșitul lui 2012, Antonia nu a reușit să încheie căsătoria cu Vincenzo Castellano nici până în ziua de astăzi. Iar de atunci s-au scurs 6 ani! „Soții” continuă să fie uniți în acte, divorțul lor fiind cel mai anevoios și lung din toată istoria showbiz-ului românesc.

Antonia divorțează sau nu de Vincenzo Castellano în 2019?

Situația Antoniei e cu atât mai complicată cu cât, de la separarea sa de Vicenzo, artista a născut alți doi copii a căror tată este Alex Velea. Astfel, Antonia nu se poate căsători cu Velea, fiii ei nu poartă numele tatălui lor și nici nu au fost botezați din cauza complicațiilor legate de divorț.

Anul 2019 pare să fie însă unul norocos! După o analiză a astrogramei Antoniei, astrologul Roxana Lușneac anunță că apar schimbări majore în viața cântăreței, in exclusivitate pentru Ciao.ro.

Antonia, cumpene în relația cu Alex Velea

„Din această toamnă, în astrograma Antoniei se deblochează casa căsnicie, deci în următorii doi ani, maximum doi ani, ea se va putea căsători și să facă totul așa cum trebuie. Va mai exista însă o periodă mai dură, prin 2020, când Antonia și Alex Velea își vor demonstra unul altuia dacă sunt sau nu un cuplu puternic. Odată depășit acest interval, cei doi vor trăi liniștiți”, spune Roxana Lușneac.

De altfel, nu este pentru prima oară când astrologul Roxana Lușneac analizează astrograma compatibilității dintre Antonia-Alex Velea. În 2014, când Antonia era însărcinată cu Dominic, specialistul în Horoscop Vedic (horoscop indian obținut prin analizarea a 12 hărți astrale) a prezis că artista va avea 3 copii cu Alex Velea.

Antonia și Alex Velea, nunta in 2020?

Deși în 2014 nimeni nu-și imagina cât va dura divorțul Antoniei, astrologul vedea compatibilitățile dintre cei doi, dar și semnele complicate de pe harta artistei.

„Nu este indicat pentru cei doi să se căsătorească legal curând, ar trebui să mai lase să treacă minimum 2-3 ani, dacă își doresc ca această căsnicie să funcționeze, spălându-și karmele oarecum prin intermediul acestui copil (n.r. Dominic).

Cuplul Antonia- Alex Velea este din punct de vedere karmic compatibil, acesta având posibilitatea de a avea până la 3 copii împreună. Cei doi au multe de învațat împreună, atât ca părinți cât și ca persoane care tind spre maturizare!(…)

Antonia nu s-ar compromite și nici nu ar sta lânga un bărbat pe care nu îl admiră. Alex e organizat, disciplinat și mai muncitor decât ea. În schimb, Antonia este mai puternică, activă și perfecționistă decât el”, spunea acum câțiva ani Roxana Lușneac Cioriceanu pentru Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.

Publicat: 05 Feb. 2019, 12:21 Vedete
Pe aceeași temă