Un autocar plin cu copii fotbalisti urla si danseaza pe maneaua „Buzunarul meu vorbeste”! Asa arata generatiile viitoare?! VIDEO trist

Publicat: 05 feb. 2019, 10:44 Autor: D. C. Viral

Baieteii de sub 12 ani care canta manele si danseaza ca "la lautari" au facut pe toata lumea de pe Facebook sa se gandeasca ingrijorata la viitorul Romaniei.

Un autocar cu copii fotbalisti de sub 12 ani urla si danseaza pe manele! De cateva zile pe Facebook circula un filmulet mai mult decat trist cu un autocar plin de baieti care fac parte dintr-o echipa de fotbal. Copiii se intorc de la un meci pe care cel mai probabil l-au castigat si sarbatoreau asa cum se pricepeau ei mai bine si cum probabil fac si fotbalistii de renume din Romania, cu manele.

Peste 30 de copii urla si danseaza pe maneaua lui Florin Salam – „Buzunarul meu vorbeste”. Faptul ca stiu toate versurile si le provoaca o atat de mare placere este ingrijorator pentru educatia lor si nivelul la care sunt inca din copilarie. Absolut toti baietii stiu versurile melodiei si o canta in cor, nimeni nu poarta centura de siguranta si toti par sa fie in extaz pentru ca soferul le-a pus melodia „preferata”.

Un autocar cu copii fotbalisti de sub 12 ani urla si danseaza pe manele!

Comentariile de pe Facebook sunt cele care te fac sa vezi si mai clar ce se intampla de fapt in imaginile cu baietii care se intorc de la fotbal. „Astia trebuie sa ne plateasca noua pensiile” / „Suntem pierduti!” / „Chestiile de genu asta te fac sa te gândești serios dacă n-ar fi momentul să-ți retragi copilul de la scoala” / „Următoarea generație de fotbaliști a României! Next stop : hanul drumetului” sunt doar cateva dintre miile de comentarii de parinti dezamagiti sau ingrijorati!

Niciunul dintre baieti nu pare sa aiba mai mult de 12 ani si din cate se pare din comentarii exista si parinti care sunt mandrii de copiii lor ca stiu sa se distreze dupa o victorie. Din cate se pare baietii fac parte din grupa de juniori a echipei „Inter Galaxy”.

Publicat: 05 feb. 2019, 10:44 Autor: D. C. Viral
Pe aceeași temă