Anamaria Prodan a vorbit despre relația cu fotbaliștii: ”Am intrat de foarte multe ori în conflict cu neveste, iubite şi întotdeauna i-am apărat pe ei”

Publicat: 28 sept. 2020, 09:16 Autor: Andreea Voicu Vedete

Sexy impresara Anamaria Prodan a vorbit despre modul în care se înțelege cu fotbaliștii, dar și cu partenerele lor.

Sinceră și mereu la obiect, impresara Anamaria Prodan a mărturisit că au existat momente când a intrat în conflict cu iubitele, soțiile, partenerele fotbaliștilor, iar de fiecare dată a ales să le ia apărarea lor. Așa cum mărturisește și ea, jucătorii trebuie să fie mereu liniștiți, pentru a putea da randament pe teren.

„Eu, când semnez contracte cu jucătorii şi cu antrenorii mei, trebuie să le cunosc familia, soţia, iubita. Dacă greşeşte cineva dintre iubite sau neveste, au o problemă reală cu mine. Jucătorii trebuie să fie foarte relaxaţi, liniştiţi, ca să dea randament.

Am intrat de foarte multe ori în conflict cu neveste, iubite şi întotdeauna i-am apărat pe ei. De aia mi-au reproşat multe neveste şi iubite că nu e corect. Dar de ce? Eu i-am ajutat, eu i-am spălat, i-am călcat. Bun, de acum eu vă ajut pe toţi, că eu îi fac lui contracte de acum înainte! Că tu poţi să faci copii, poţi să-i speli, să-i calci, dar contracte nu ştii să faci! Dacă eu nu fac contractul bun şi tu nu mă ajuţi să-i oferi o viaţă liniştită şi relaxată, atunci tu vei muri de foame cu copii cu tot, cu el”, a declarat Anamaria pentru TV Telekom Sport, citează Cancan.

Ce spune Anamaria Prodan despre soțul ei, Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a mărturisit despre soțul ei, Laurențiu Reghecampf, că este un bărbat în adevăratul sens al cuvântului, care o răsfață și o susține.

”Divorț? M-am plictisit de subiect. Când vreodată Prodan-Reghecampf se despart? Niciodată! Numele noastre dau foarte-foarte bine. Ne-am obișnuit cu astea. Citim doar sport, niciodată cancanuri. Deci nu mă obosesc să demontez nimic! (…) Un bărbat ca Reghe se naște la o mie de ani. Sunt mai răsfățată ca o regină! Îmi fac meseria și mă susține, colind cu jucătorii prin lume… Nu avem vreodată discuții de gelozie sau alte prostii. În familia mea domnește respectul, dragostea, ordinea și disciplina”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru CIAO.

Sursă foto: Arhivă

Publicat: 28 sept. 2020, 09:16 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă