Anamaria Prodan, declarații surprinzătoare despre primul soț! „Eram divorţată, nu ştia nimeni, nici mama”

Publicat: 21 sept. 2020, 09:50 Autor: Andreea Voicu Vedete

Frumoasa impresară Anamaria Prodan a făcut mărturisiri suprinzătoare despre prima căsnicie pe care a avut-o și care a luat sfârșit în anul 2007.

Sexy impresara a avut o căsnicie cu Tibi Dumitrescu, între anii 1998 și 2007, iar abia recent a făcut dezvăluiri din perioada respectivă. Anamaria Prodan dezvăluie faptul că nimeni nu știa că cei doi au divorțat, nici măcar mama ei, Ionela Prodan.

„Eram divorţată, nu ştia nimeni, nici mama, numai eu şi soţul meu şi am vorbit amândoi ce e mai bine pentru fete? Să le aducem în România (n.r. erau stabiliţi în SUA), la şcoala americană şi să începem o afacere în România, pentru că nimeni nu voia să stea fără copii. Noi am stat în aceeaşi casă, Tibi Dumitrescu e sufletul meu şi cel mai bun prieten pe care îl am.

Am stat aşa împreună, am pus lucrurile la punct şi am zis că nimeni de pe acest Pământ nu trebuie să afle că am divorţat, nici măcar copiii. Am hotărât ca în momentul în care găsim ceva serios ca relaţie şi ne hotărâm să ne recăsătorim, atunci le vom prezenta copiilor şi o să meargă fiecare la casa lui”, a mărturisit Anamaria Prodan, arată GSP.

Ce spune Anamaria Prodan despre soțul ei, Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a mărturisit despre soțul ei, Laurențiu Reghecampf, că este un bărbat în adevăratul sens al cuvântului, care o răsfață și o susține.

”Divorț? M-am plictisit de subiect. Când vreodată Prodan-Reghecampf se despart? Niciodată! Numele noastre dau foarte-foarte bine. Ne-am obișnuit cu astea. Citim doar sport, niciodată cancanuri. Deci nu mă obosesc să demontez nimic! (…) Un bărbat ca Reghe se naște la o mie de ani. Sunt mai răsfățată ca o regină! Îmi fac meseria și mă susține, colind cu jucătorii prin lume… Nu avem vreodată discuții de gelozie sau alte prostii. În familia mea domnește respectul, dragostea, ordinea și disciplina”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru CIAO.

 

Publicat: 21 sept. 2020, 09:50 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă