EXCLUSIV| Anamaria Prodan, cel mai sincer interviu despre relația cu Reghe: ”Un bărbat ca el se naște la o mie de ani”

Publicat: 31 aug. 2020, 09:13 Autor: Maria Apostol Vedete

Anamaria Prodan a fost dintotdeauna o răsfățată a sorții. Nu i-a lipsit niciodată nimic și știe cum să facă bani și din piatră seacă. Soția lui Laurențiu Reghecampf ne-a declarat exclusiv pentru Ciao.ro că nu are chiar o viață lipsită de griji! Și chiar dacă nu încetează zvonurile despre divorțul de Reghe, Ana știe cum să pună punct speculațiilor! Nu o interesează gura lumii și are numai cuvinte de laudă la adresa soțului său!

 Ana, cum te-a prins pandemia? Cum a fost această perioadă de liniște pentru tine? Ai pierdut mulți bani?

M-a prins în România și la 6 zile am plecat la familie, în Dubai.  Am apucat să strâng 3 din cei 4 piticuți ai mei. Rebecca, Reghe Jr.  Luca. Sarah a rămas undeva la mijlocul drumului pentru că s-a închis Dubaiul și nu a mai putut să intre. S-a întors în America.  Ne-am relaxat. Am stat  ca niciodată împreună. Bani…nu am pierdut pentru că fotbalul merge înainte și imobiliarele la fel.

Cum merg contractele în fotbal?

Contractele sunt ok. Poate puțin mai mici în unele cazuri…

N-au încetat încă zvonurile despre divorțul tău „bombă” de Laurențiu! Cine crezi că alimentează astfel de știri și de ce? Cum le demontezi?

Divorț? M-am plictisit de subiect. Când vreodată Prodan-Reghecampf se despart? Niciodată! Numele noastre dau foarte-foarte bine. Ne-am obișnuit cu astea. Citim doar sport, niciodată cancanuri. Deci nu mă obosesc să demontez nimic!

Cum îți place să descrii relația cu soțul tău? Știu că te răsfață foarte mult!

Un bărbat ca Reghe se naște la o mie de ani. Sunt mai răsfățată ca o regină! Îmi fac meseria și mă susține, colind cu jucătorii prin lume… Nu avem vreodată discuții de gelozie sau alte prostii. În familia mea domnește respectul, dragostea, ordinea și disciplina.

Dacă ar fi să îi faci o declarație de dragoste acum, cum ar suna?

Tu ești soarele meu!

La 47 de ani arăți extraordinar! Câte kilograme ai acum și cât de mult muncești să le întreții? Ești pofticioasă și gurmandă de fel!

Muncesc să mă întrețin. Sunt gurmandă și mă abțin în ultima perioadă de la mâncare. Am 57 de kilograme și mă simt minunat în pielea mea.

Ești într-o continuă schimbare de imagine! Cine te-a impulsionat să renunți la coafura palmier care te-a consacrat?

Nimeni. Când îmi  doresc ceva nimic nu îmi stă în cale. Schimbările le fac pentru mine, în primul rând. Mă simt fabulos la vârsta mea!

Cu câte costume de baie pleci la tine în vacanță?

 În vacanța plec cu 2-3 geamantane.  Habar nu am câte costume de baie am. Pun tot ce găsesc în geamantan.

Cum arată stilul tău de viață?

Trezirea la 6.30, mâna pe telefon. Răspund la mesaje și mailuri ! Ador să mănânc dimineață. Mă îmbrac și am sărit în mașina. Am 5-6 întâlniri pe zi! Abia respir. Seară ajung târziu și dorm doar 4 ore maxim 5 pe noapte.

De ce alimente te ferești și ce nu îți lipsește niciodată din frigider?

Salamul de Sibiu nu îmi lipsește niciodată.

Te-ai muta definitiv din România?

Da. Aș pleca. Îmi place să schimb locurile și lumea. Nu mă leg niciodată de nimic.

Ai fost în vacanță pe Coasta de Azur, cu fetele tale! Ce mai urmează?

Vacanță…greu. De obicei, muncesc în vacanță. Perioadele de transfer sunt vara și iarna. Deci când lumea se distrează, eu muncesc.

Cum este să ai o viață lipsită de griji?

Nu! Viața mea e plină de griji. Pentru familia mea. Pentru jucătorii mei. Pentru antrenorii mei. Am probleme foarte-foarte multe. Să nu mă invidieze nimeni că este foarte greu.

Ți-ai lansat propria linie de haine! E profitabilă afacerea? 

Da. Am lansat Prodan și Stavros Couture. Am visat la un brand de haine al meu. Asociata mea, Georgiana, este minunată. Amândouă facem ceva superb și ne bucurăm ca niște fetițe de fiecare produs pe care îl lansăm pe piață.

Ai un dressing impresionant, ce crezi că îți mai lipsește din el, ca piese vestimentare de colecție?

Mereu lipsește ceva din dressing. Toată viața completăm și niciodată nu sunt suficiente genți, pantofi, haine.

Ce relație ai acum cu Dan Alexa?

Dan Alexa este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Relația noastră e super aparte, bazată pe o prietenie superbă și pe un respect deosebit.

Publicat: 31 aug. 2020, 09:13 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă