Anamaria Prodan, secretul unei siluete de invidiat. De la ce preparate nu se abține sexy impresara: ”Trăiesc pentru a mânca”

Publicat: 24 Sep. 2020, 11:22 Vedete

Anamaria Prodan a reușit să ajungă la silueta mult visată. Deși și-a impus să aibă un stil de viață sănătos, impresara recunoaște că mai și greșește pentru că este o mare iubitoare de mâncare. Atunci când vine vorba de kilogramele în plus vedeta face ce face și scapă imediat de ele.

Anamaria Prodan are o viață la care mulți nici măcar nu visează. Are o avere din care își poate permite orice moft, călătorește în cele mai luxoase colțuri ale lumii și mânăncă la cele mai bune restaurante din țările pe care le vizitează. Din acest motiv se poate spune că silueta impresarei ar putea avea uneori de suferit.

Recent, vedeta a mărturisit cum reușește să aibă mereu un corp parcă tras ca prin inel!

Anamaria Prodan, secretul unei siluete de invidiat

Vedeta recunoaște că este gurmandă, însă atunci când își dă seama că silueta sa prezintă unele modificări, aceasta ia imediat atitudine.

”Îmi plac dulciurile, dar când pun pe mine, mănânc salată de castraveți două săptămâni. Cred că fiecare trebuie să facă ce simte. Fac sport, am momente când o lună nu mai am chef să mă duc. Și se vede imediat. Eu care trăiesc pentru a mânca”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Câți bani scoate din buzunar Anamaria Prodan pentru tratamente

Timp de trei ani, impresara, la un interval de șase luni, merge în Turcia pentru a face un tratament pentru păr, injecții în scalp, pentru care scoate din buzunar 4.000 de euro la fiecare ședință.

„Toate femeile ar trebui să înțeleagă și să nu-și mai distrugă părul. Să porți peruci este o soluție să nu-l distrugi. Dacă mi-aș colora și revopsi părul după placul meu, nu aș mai avea nimic, mi-aș arde și pielea capului. Faptul că port extensii și peruci nu înseamnă că nu am grijă de părul meu, ba chiar îi acord o mai mare atenție, pentru că părul nu respiră, deci e o întreagă muncă”, a povestit Anamaria Prodan.

Publicat: 24 Sep. 2020, 11:22 Vedete
Pe aceeași temă