Anamaria Prodan a spart toate topurile! Câţi bani ia, de fapt, de la Antena Stars

Publicat: 11 Mar. 2020, 10:00 Vedete
Anamaria Prodan a spart toate topurile! Câţi bani ia, de fapt, de la Antena Stars

Anamaria Prodan și-a negociat la sânge contractul cu Antena Stars. Reality show-ul intitulat ”Prodanca și Reghe. Prețul succesului” i-a adus familiei Reghecampf o sumă uriașă. Emisiunea urmărește viața tuturor membrilor familiei, atât în România, cât și în Dubai și în Statele Unite ale Americii.

Reality show de 150.000 de euro

Pe 9 februarie, Antena Stars a început difuzarea emisiunii ”Prodanca și Reghe. Prețul succesului”, un reality show care prezintă viața de lux a familiei Reghecampf. Laur Jr. sau Bebe, cum este alintat de membrii familiei, Rebecca, Sarah și Luca, cei patru copii ai soților Reghecampf, apar de asemenea în cadrul emisiunii.

Show-ul include activitățile zilnice ale frumoasei impresare, ale soțului său, Laurențiu Reghecampf, dar și cele ale copiilor. Cei șase membri sunt filmați apoape în permanență, indiferent de sarcinile pe care le au de îndeplinit într-o zi. Tocmai de aceea, Anamaria Prodan s-a asigurat că familia sa va fi recompensată pe măsură pentru că a acceptat să-și arate viața, exact așa cum este ea.

Anamaria Prodan, alături de cei patru copii

150.000 de euro vor primi aceștia din partea șefilor de la Antena Stars pentru un sezon al emisiunii. Anamaria Prodan a recunoscut însă că această sumă se va împărți corect tuturor membrilor familiei, în funcție de câte apariții are fiecare în cadrul reality show-ului. Telespectatorii vor avea cu siguranță ce să vadă. Pe lângă faptul că vor afla detalii din viața de zi cu zi a familiei Reghecampf, aceștia își vor putea delecta privirea și cu superbele peisaje din țările în care au loc filmările.

Familia Reghecampf, viață de lux în Dubai

Laurențiu Reghecampf o antrenează pe Al Wasl, din Emiratele Arabe Unite, din 2018 și așa cum era de așteptat, familia sa are un apartament superb chiar în Dubai. Pe lângă asta, Anamaria Prodan a dezvăluit și că și-au achiziționat o casă în capitala Emiratelor, Abu Dhabi.

Familia Reghecampf are experiență în ceea ce privește acest tip de emisiuni. În perioada 2012 – 2014, aceștia au mai realizat un reality show. Emisiunea s-a întins pe 6 sezoane și a fost difuzată pe Antena 1 și apoi pe Euforia. După încheierea acesteia, Anamaria Prodan nu a stat departe de televiziune. A prezentat emisunea ”Gospodar fără pereche”, de la Pro TV.

Impresara nu a ascuns niciodată faptul că iubește luxul și impresionează de fiecare dată prin aparițiile sale, care mai de care mai spectaculoase. Nu este de mirare, în condițiile în care familia Prodan-Reghecampf are o avere fabuloasă, care se învârte în jurul sumei de 100 de milioane de euro!

Anamaria Prodan și soțul său, Laurențiu Reghecampf, duc o viață de lux în Emirate
Publicat: 11 Mar. 2020, 10:00 Vedete
Pe aceeași temă