Anamaria Prodan e bombă sexy! Cum arăta înainte de a avea un look de fotomodel! VIDEO

Publicat: 05 Jun. 2020, 11:08 Vedete

Anamaria Prodan a fost numită, în urmă cu câteva luni, cel mai sexy agent FIFA din întreaga lume, de o publicație străină de renume.

La aproape 50 de ani, Anamaria Prodan arată impecabil. Impresara a slăbit și nu se sfiește să posteze pe rețelele de socializare fotografii în ipostaze extrem de sexy.

Însă, de-a lungul timpului, sexy-impresara, a arătat diferit, soția lui Reghe trecând prin schimbări de look extreme, ceea ce a dus la femeia frumoasă și cu un corp de invidiat de astăzi.

Ciao vă arată cum a arătat Anamaria Prodan de-a lungul anilor, de la părul „arici”, la cel blond platinat și întins cu placa, dar și la coada lungă, sexy și șatenă.

Anamaria Prodan are o garderobă de invidiat

Este cunoscut faptul că Anamaria Prodan are o garderobă la care multe femei nici nu visează. Recent, Anamaria Prodan a dezvăluit că îi face plăcere să îşi împartă lucrurile cu fiice ei însă există piese le care nu le-ar da niciodată.

„Am început să mai iau de la Rebecca, ea fiind foarte slabă, în ultimii ani nu am mai putut să port nimic de la ea. Acum este ok. De la Sarah, ea fiind sportivă, am mai împrumutat treningul. De la Rebe am început să iau bluze, că am talie mică şi nu mai pot de drag” a dezvăluit Anamaria Prodan pentru Libertatea.

Toate aceste lucruri se opresc… la genţi. Impresara spune că pentru nimic în lume nu le-ar împărţi cu fiicele sale şi, dacă este nevoie, preferă să ia aceeaşi poşetă, în trei exemplare.

Sursa Foto: Facebook

Publicat: 05 Jun. 2020, 11:08 Vedete
Pe aceeași temă