Anamaria Prodan, numită cel mai sexy agent FIFA din întreaga lume, de o publicație străină de renume

Publicat: 11 Feb. 2020, 13:52 Vedete

Anamaria Prodan arată la aproape 50 de ani impecabil. Impresara a slăbit și nu se sfiește să posteze pe rețelele de socializare fotografii în ipostaze extrem de sexy.

Acest lucru a fost remarcat și de presa internațională, jurnaliștii de la dailystar.co.uk  ”cel mai sexy agent FIFA din lume”. Recent, soţia lui Reghecampf a postat o fotografie incendiară pe contul său Instagram, cu o ţinută super sexy, cu o coroană pe cap şi bustul la vedere, Anamaria a făcut furori pe reţele sociale, felul în care arată fiind remarcat chiar și de presa internațională.

Cei de la Dailystar  nu au uitat să menționeze că sexy impresara a pozat în trecut și în revista Playboy.

Anamaria Prodan are o garderobă de invidiat

Este cunoscut faptul că Anamaria Prodan are o garderobă la care multe femei nici nu visează. Recent, Anamaria Prodan a dezvăluit că îi face plăcere să îşi împartă lucrurile cu fiice ei însă există piese le care nu le-ar da niciodată.

„Am început să mai iau de la Rebecca, ea fiind foarte slabă, în ultimii ani nu am mai putut să port nimic de la ea. Acum este ok. De la Sarah, ea fiind sportivă, am mai împrumutat treningul. De la Rebe am început să iau bluze, că am talie mică şi nu mai pot de drag” a dezvăluit Anamaria Prodan pentru Libertatea.

Toate aceste lucruri se opresc… la genţi. Impresara spune că pentru nimic în lume nu le-ar împărţi cu fiicele sale şi, dacă este nevoie, preferă să ia aceeaşi poşetă, în trei exemplare.

„Genţi nu împrumutăm. Dacă ne place ceva luăm trei exemplare, pentru că eu am grijă de ale mele, Sarah nu are grijă deloc de ele şi atunci, ca să nu avem discuţii şi scandal, fiecare are geanta ei. Şi pantofii la fel, că acolo e jale”, a mai povestit sexy impresara.

 

Publicat: 11 Feb. 2020, 13:52 Vedete
Pe aceeași temă