Secretul bine păstrat al Anamariei Prodan a ieșit la iveală! Cum a reușit impresara să facă avere

Publicat: 03 Nov. 2020, 14:42 Vedete

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Vedeta are o carieră de succes, dar și o avere impresionantă, iar de-a lungul timpului mulți s-au întrebat cum a reușit afacerista să construiască un adevărat imperiu.

Sexy impresara a vorbit în cadrul unui interviu despre cariera sa și viața de familie. Aceasta a declarat că nu a avut niciodată datorii și nici nu are de gând să facă, deoarece prin forțele proprii a reușit să își îndeplinească toate visele.

„Eu nu am datorii sau credite luate de la bănci. Asta e o chestie pe care am învățat-o de la părinții mei, să nu fiu datoare la nimeni, nici la bănci. Sunt pe picioarele mele, pe banii mei, nu pe banii altora”, explică Ana Maria Prodan.

Totodată, vedeta a explicat faptul că familia ei este împărțită pe trei continente și face naveta regulat, chiar dacă este pandemie. Una dintre fete se află în America, alta e în Milano, iar soțul și fiul cel mic locuiesc în Dubai: „Stăm și în Dubai, și în România, și în America, și în Italia, pentru că așa sunt împrăștiați toți copiii noștri. Eu sunt singurul membru al familiei care colindă enorm, între toți copiii”.

„Laur stă cu băieții în Dubai, este un bărbat cum puțini se nasc în lumea asta, le este și mamă și tată când plec. La fel încerc să le fiu și eu fetelor, cu Sarah este mai greu, ea este în America și este mult mai greu să ne vedem în perioada asta. Nu mi-e frică să merg cu avionul, este cel mai sigur mijloc de transport din punctul meu de vedere”, a mai povestit Prodanca.

Ce spune Anamaria Prodan despre perioada de izolare

„În izolare a fost 90 % perfect, având în vedere că toți copiii s-au strâns în Dubai, mai puțin Sarah, care nu a mai apucat să ajungă pentru că se închiseseră granițele. Nu am mai putut sub nici o formă s-o aduc. A fost un moment unic pentru că trei luni de zile am stat zi de zi toți, ne-am redescoperit și ne-am adus de fiecare moment frumos al vieții noastre”, a mai dezvăluit impresara.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 03 Nov. 2020, 14:42 Vedete
Pe aceeași temă