Ce avere amețitoare vor trebui să împartă la divorț Anamaria Prodan și Reghecampf

Publicat: 13 Oct. 2021, 12:52 Vedete

Un cuplu care părea pe veșnicie s-a destrămat, fără să iasă la iveală, încă, detalii concrete. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor divorța, după 15 ani de căsnicie. Odată cu această veste vine și întrebarea: ce avere vor trebui să împartă?

Zvonurile divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost lansate de câteva luni. Impresara a negat cu vehemență acest fapt, chiar dacă ieșeau pe interval tot mai multe dovezi care arătau că soțul ei are deja o altă relație.

Reghecampf: ”Am depus actele de divorț”

Reghecampf a spus lucrurilor pe nume, recent, într-un interviu acordat exclusiv pentru CANCAN.RO, în care a anunțat decizia de a divorța.

Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală. Și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile.

Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu. Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media.

Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a mărturisit celebrul antrenor.

Ce avere amețitoare vor trebui să împartă

Lucrurile sunt pe cale să se complice, însă, pentru că averea pe care cei doi au acumulat-o împreună este amețitoare, și probabil, destul de greu de împărțit!

Ei s-au căsătorit în 2008 şi amândoi au reuşit să-şi facă o carieră în fotbal. Acest domeniu le-a permis să-şi construiască un imperiu .

Potrivit unor declaraţii făcute chiar de către Anamaria Prodan, averea familiei depăşeşte 50 de milioane de euro. Cea mai mare parte a acestor bani vine din carierele pe care şi le-au construit din fotbal, însă Anamaria Prodan a moştenit şi o avere importantă din partea mamei sale, regretata Ionela Prodan, care a fost o cunoscută interpretă de muzică populară.

 

Publicat: 13 Oct. 2021, 12:52 Vedete
Pe aceeași temă