Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au împăcat după 3 ani de scandal. Ce decizie au luat împreună

Publicat: 15 mai 2024, 12:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au îngropat securea războiului! După aproape 3 ani de certuri au decis să îşi încheie socotelile amiabil. Se pare că antrenorul a fost cel care a făcut primul pas spre împăcare.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan a trecut prin cea mai grea perioadă a vieţii sale, după ce fostul ei partener a plecat de acasă cu o altă femeie. Au urmat dezvăluiri dure de ambele părţi, dar recent o discuţie telefonică i-a făcut pe cei doi să revină la sentimente mai bune.

Anamaria Prodan: Ne-am vorbit noi așa de toate și de toți”

Dacă zilele trecute, antrenorul a depus o plângere penală împotriva fostei partenere, iată că recent a decis să pună capăt scandalului cu aceasta.

„Am vorbit după foarte mulți ani cu Laurențiu Reghecampf la telefon și ne-am vorbit noi așa de toate și de toți și de tot ce s-a întâmplat. Știi de ce n-am reușit? (n.r. – să vorbească în toată această perioadă). Pentru că au fost și sunt atât de mulți oameni în jurul nostru, oameni care și-au dorit foarte tare războiul ăsta și despărțirea asta și căderea asta, chipurile, a acestui imperiu încât a trebuit să își dea seama după foarte mult timp de lucrul ăsta. Eu am realizat de foarte multă vreme și mi-am construit frumos lângă imperiul ăla încă unul și mai mare și frumos (…) Nu am fost împinși (n.r. – către o despărțire). Când se termină ceva, se termină și aia e”, a declarat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show.

Ce decizie au luat împreună

Deocamdată divorţul nu a fost finalizat, însă impresara mărturiseşte că lucrurile s-ar putea încheia amiabil în faţa notarului.

„Eu știu că Laur a fost împins să facă asta, niciodată nu se ducea el la poliție să reclame furtul mașinilor când mașinile sunt în fața casei. Noi circulăm mereu cu ele, barca este pe lac, o vede toată lumea, deci nu mai vreau să vorbim despre prostiile astea (…) Eu îmi doresc să stăm cu copiii lângă noi și să încheiem nebunia asta (…) Nu mă interesează cu cine este Reghecampf, nu e treaba mea (…) La notar o să mergem, pentru că nu mai are sens să ne mai facem de râs în fața României. Eu mi-am dorit tare mult”, a mai spus impresara.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 15 mai 2024, 12:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×