Ce spune Anamaria Prodan despre presupusa amantă a soţului său: „Oricine greșește, plătește”

Publicat: 22 iun. 2021, 10:19 Autor: Hermina Hagianu Vedete

De-a lungul timpului, s-a zvonit de foarte multe ori faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt la un pas de divorţ. Dacă până acum celebra impresară nu a băgat în seamă aceste speculaţii, de această dată însă, pare mai hotărâtă ca niciodată să pună capăt bârfelor. 

Anamaria Prodan vrea să îşi apere familia cu orice preţ, iar din acest motiv a făcut noi declaraţii despre ce se întâmplă în viaţa sa. Pe rețelele de socializare vedeta a făcut publice mai multe mesaje pe care le primea de la soțul ei pentru a arăta cât de puternică este legătura dintre ei şi pentru a demonstra că atunci când sunt împreună pot trece peste orice obstacol.

„Vă prezint o poveste de dragoste unică”

Mesajele pe care celebra impresară le-a publicat pe pagina sa de Instagram sunt din 2009, atunci când relaţia lor era la început. Blondina a transmis şi un mesaj în care explică faptul că ea şi soţul său şi-au jurat iubire veşnică, iar un divorţ nici nu intră în discuţie.

„Pentru ca lumea este atât de rea, pentru ca am devenit animale, ne judecam, ne umilim, ne tradam ,petrecem ani in dușmănie și strângem venin in noi … pentru ca ne dușmăniți atât de rău am sa va prezint o poveste unica de dragoste între 2 copii care au pornit singuri fara nici un ajutor … și și au jurat dragoste și respect etern și și au jurat sa ajungă in varful piramidei și și si au jurat sa moara împreuna tinându-se de mâna.

Laurentiu și Anamaria Reghecampf … ANAMARIA FARA MOȘTENIRILE MAMEI …. am sa las aceste mailuri sa Vb poate ele reușesc sa va facă sa înțelegeți DRAGOSTEA UNICA ȘI PURA … DIN CARE S A CLĂDIT UN IMPERIU ȘI O FAMILIE DE VIS”,  a scris sexy-impresara, la poza cu e-malul primit de la soțul ei.

Ce spune Anamaria Prodan despre presupusa amantă a soţului său

În ceea ce priveşte legătura lui Laurenţiu Reghecampf cu o altă femeie, Anamaria Prodan a explicat faptul că soţul său nu ar fi capabil de aşa ceva, pentru că pe ei doi, pe lângă iubirea pe care şi-o poartă, îi leagă valori importante pe care nu le-ar încălca niciodată.

„Amanta? Pentru ce? Sa ne facă curatenie prin baie? Mai, mai! In familia mea sunt reguli creștine in primul rând. Cuplul este făcut din 2! Oricine greșește, plătește. Așa am crescut eu și așa am învățat de la tatal meu. Oricine greșește din familie, plătește! Ghinionul vostru este ca la noi nu greșește nimeni! Bărbații care au amante nu au nici in capul de sus, nici in altele nimic. Sunt mici, fara oua, fara personalitate, fara coloana vertebrală. Fara putere. Sunt gâște! Intai fa-ti nevasta sa se simtă bine ca ea îți spune adevarul dacă poți sau nu. Dacă ești bun sau nu. Amanta ca sa-ti ia cașcavalul? Si dacă ești obez îți zice ca ești tras prin inel? Concluzia este ca cei ce caută și plătesc femei sunt gâște specie proasta care nu au încredere in ei și caută confirmări și reconfirmări”a mai spus în continuare Anamaria Prodan.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 22 iun. 2021, 10:19 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă