S-a aflat câți bani scoate Anamaria Prodan din buzunar în fiecare lună, pentru fetele sale! Suma este fabuloasă

Publicat: 07 Feb. 2021, 09:51 Vedete

Anamaria Prodan nu s-a ferit niciodată să vorbească despre averea pe care o are în conturi. Celebra impresară nu se uită la bani atunci când vine vorba de copiii ei și le face acestora orice plăcere. Mai mult, soția lui Laurențiu Reghecampf a dezvăluit și ce sume le oferă fetelor sale în fiecare lună.

Anamaria Prodan a fost mereu sinceră în momentul în care a fost întrebată de viața sa privată. Celebra impresară are o avere fabuloasă, ba mai mult decât atât, ea și soțul său sunt în topul primilor 100 cei mai bogați oameni din țară.

Deși își poate permite orice, atât ea cât și familia ei, vedeta susține faptul că a încercar să își educe copiii în așa fel încât să înțeleagă valoarea banului.

Întrebată, la un moment dat, ce sume le oferă lunar fiicelor sale Sarah și Rebecca, Anamaria Prodan a răspuns fără ezitare: „Depinde. Între 1500 și 3000 de euro pe lună”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit playtech.ro.

Ce avere are Anamaria Prodan

Invitată într-o emisiune tv, Anamaria Prodan a vorbit deschis despre câți bani are în conturi. Impresara a precizat că nu este afectată de cei care o critică pentru faptul că își cumpără bijuterii scumpe, deoarece ea muncește din greu pentru toți banii pe care îi are.

”Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc.

Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane. Eu fără banii lui Reghecampf și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro”, a explicat afacerista.

După ce mama sa, Ionela Prodan, a decedat, Anamaria Prodan a primit de la regretata solistă de muzică populară case, terenuri, conturi în bănci, două mașini, tablouri, dar și bijuterii în valoare de mii de euro. Toate acestea însumând în total două milioane de euro.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 07 Feb. 2021, 09:51 Vedete
Pe aceeași temă