Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează? Ce declarații neașteptate a făcut Gigi Becali despre căsnicia celor doi

Publicat: 29 Jan. 2021, 15:43 Vedete

O nouă bombă a cutremurat lumea showbizului! Se pare că Gigi Becali ar fi vorbit în anturajul său faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-ar fi despărțit de multă vreme, iar relația pe care o au este doar de fațadă.

Potrivit Spynews, Gigi Becali ar fi vorbit în anturajul său despre căsnicia Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf. Afaceristul susține că cei doi nu mai sunt împreună de ceva vreme, însă păstrează aparențele pentru averea pe care au strâns-o de-a lungul timpului, deoarece nu vor să o împartă.

Totodată, Gigi Becali susține că cei doi soți au avut relații extraconjugale și asta pentru că au avut o bună perioadă de timp în care au existat tensiuni foarte mari între ei.

Aceste zvonuri au fost infirmate întotdeauna de Anamaria Prodan care a explicat de fiecare dată că ceea ce se spune sunt doar invenții. Deocamdată sexy impresara nu a comentat cele spune de Gigi Becali, potrivit cancan.ro

Ce spune Anamaria Prodan în carea sa despre Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și-a lansat o carte în două volume în care face dezvăluiri din viața personașă a sa, dar și din lumea fotbalului. Sexy impresara i-a dedicat o parte chiar soțului ei, Laurențiu Reghecampf, mărturisind cât de important este soțul ei pentru ea, pentru familie, pentru totul.

În cartea sa scrie: ”Această carte este dedicată mamei mele, inegalabila Ionela Prodan, tatălui sau eroului meu, Tănase Traian, care de acolo, de sus, știu că lăcrimează de fericire și de mândrie! Și copiilor mei, în frunte cu unicul și inegalabilul Laurențiu Reghecampf, soțul meu și soarele vieții mele! Vă iubesc fără ”mărginele”, sunteți îngerii vieții mele!”.

Anamaria Prodan a mărturisit în exclusivitate pentru ProSport de ce i-a dedicat o bună parte din cartea sa: ”Nu sunt doar cuvinte mari pentru soțul meu! Eu simt tot ce spun. Laur este echilibrul meu, aerul meu, totul meu. Mă sprijină în tot ce fac și îmi este alături de o viață. Noi doi nu suntem doar suflete pereche, ci și parteneri de luptă! Când suntem împreună, nu ne poate sta nimeni în cale!”.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 29 Jan. 2021, 15:43 Vedete
Pe aceeași temă