EXCLUSIV| Anamaria Prodan, despre viața după coronavirus! “M-au verificat cei de la  Poliție în fiecare zi”

Publicat: 29 Dec. 2020, 10:54 Vedete

Anamaria Prodan s-a recuperat după Coronavirus și se simte mai bine acum. Vedeta e fericită că a scăpat de izolare și a povestit exclusiv pentru Ciao.ro ce a pățit cât a stat acasă, cum a fost verificată de Poliție, și cum abia așteaptă să plece în Dubai, acolo unde va petrece Crăciunul și Revelionul alături de familia ei numeroasă!

Cum e Crăciunul pentru Anamaria Prodan și cine gătește cel mai bine în familia ei! Vedeta a scăpat de izolare și pleacă în Dubai de sărbători!

Ana, arăți mai bine ca niciodată! Ți-a dat totuși Coronavirusul bătăi de cap? Cum ești, cum te simți acum? Ai ieșit din izolare?

Săru’mâna mult! Cred că arăt la fel de bine în fiecare zi!  Glumesc! Da, am avut o perioadă foarte ciudată și foarte grea cu acest virus! Într-adevăr mi-a dat bătăi de cap foarte mari. Nu m-am așteptat să iau o formă atât de rea, numai că am avut lângă mine prieteni dragi, oameni care m-au ajutat secundă de secundă și mă simt minunat acum și am ieșit din izolare.

Care e primul lucru pe care l-ai făcut  sau vrei să îl faci după vindecare?

După vindecare…Mă gândeam cât este de greu să stai așa 14 zile fără să poți să ieși din casă, mai ales că fiind persoană publică, probabil, m-au verificat cei de la  Poliție în fiecare zi. În fiecare zi mă rugau să vin la geam să le fac cu mâna. Lucru pe care l-am făcut, că nu am fugit din izolare. După ce am ieșit din izolare primul lucru pe care l-am făcut a fost să îmi pun un trening pe mine, căciulă, geacă groasă, pentru că doctorii m-au sfătuit să mă protejez foarte bine în perioada care vine, de frig, și am fugit, așa, încet, până aproape de Arcul de Triumf, deci, pe jos. E un sentiment incredibil să fii liber, cred că cel mai frumos sentiment de pe pământ. Să fii liber, să poți să faci orice visezi.

Există ceva ce o poate doborî pe Anamaria Prodan?

Pe Anamaria Prodan absolut nimic de pe pământ nu o poate doborî. Atâta timp cât am familia mea atât de frumoasă și puternică lângă mine și pe Dumnezeu în suflet, niciodată nimeni și nimic  nu mă poate doborî.

Cum e luna decembrie pentru tine? 

Luna decembrie pentru mine este cea mai frumoasă pentru că pe 17 decembrie a fost ziua mea, pentru că am primit cadouri, pentru că sunt răsfățata familiei, pentru că facem pomul de iarnă și încercăm să ne strângem toți într-un loc. Suntem mulți ceea ce-i drept și ne strângem greu. Anul ăsta suntem ca de obicei fără Sarah și fără Luca. Cei doi au hotărât să stea împreună de sărbători în America, pentru că Sarah are meciuri și nu poate veni acăsică. În rest, suntem toți, claie peste grămadă, în Dubai.

Ce cadouri pregătești pentru copii și familie? Ce dorințe au ei de Crăciun? Dar tu ce îți dorești de Moș Crăciun?

De Crăciun întotdeauna mă gândesc ce să le mai iau copiilor pentru că am ajuns în momentul în care nu mai știu ce să le iau pentru că la noi cadourile, Moș Crăciun și Crăciunul este în fiecare zi. Noi în fiecare zi ne facem cadouri. Dar anul ăsta, pentru că au crescut foarte foarte mari cred că am să îi întreb exact ce și-ar dori de Crăciun. Nu o să mai fie surpriză, o să fie punct ochit, punct lovit.

Care e cea mai mare realizare a ta pe anul 2020? Cum a fost anul ăsta pentru tine? Ai vrut să faci ceva în mod special și nu ți-a ieșit?

Anul 2020 pentru mine a fost OK! Nu strălucit, poate datorită pandemiei pentru faptul că nu am putut să facem ceea ce ne-am dorit. Să călătorim, chiar și pe partea de business la mine neputând să călătorești e foarte greu să lucrezi dar în mod special, nu știu, sunt o tipă foarte realistă și cred că planeta s-a oprit puțin din mișcare. De asta nu m-am gândit că mi-am dorit ceva anume și nu mi-a ieșit. Eu îmi doresc întotdeauna să fiu cea mai bună, să îmi ajut jucătorii, antrenorii, nu știu. Anul ăsta o să fie puțin ciudat, probabil în perioada de iarnă vor fi  transferuri și aștept cu nerăbdare să transfer ceva.

Care sunt rezoluțiile sau așteptările tale de la anul 2021? Ce îți dorești în mod special în noul an? Ai un anumit punct de atins?

În mod deosebit de la 2021, da! Eu întotdeauna îmi pun targeturi. Din ce în ce mai sus și mai greu de atins și poate asta este și provocarea supremă pentru mine, că îmi fixez niște targeturi foarte grele, foarte complicate și în momentul în care ajung la acel target sunt atât de fericită și împlinită că nici nu mai contează nimic. Sau faptul că am  muncit foarte mult și a fost foarte greu de atins. Fericirea supremă  este când îți atingi targeturile și când îți pui dorințe pe termen lung și chiar poți să le îndeplinești.

Care este cel mai frumos mesaj de dragoste pe care i l-ai face soțului tău la începutul lui 2021?

Mesajele de dragoste pe care soțul meu mi le face sunt minunate. De multe ori le postez pe paginile mele de socializare pentru că sunt de vis, îmi sunt dragi, pentru că întineresc în fiecare zi când văd ce mesaje îmi trimite soțul meu. Cel mai  frumos mesaj, l-a postat la el pe instagram…

Cum este Crăciun la voi în familie? Unde te prinde anul acesta și ce pregătiri faceți? 

Crăciunul anul ăsta ne prinde în Dubai pe toți. Ne reunim toată familia, ne vin prietenii dragi și finii, dar mai puțin Sarah și Luca. Sarah a început sezonul în America și are meciuri și de Crăciun și de Revelion, ea nu mai are pauză, iar Luca și-a dorit foarte mult să fie lângă sora lui și ei doi se află acum în America. Dar noi suntem întotdeauna împreună pentru că noi ca și familie vorbim  de 500.000 de ori pe zi pe video și pe chatul nostru de familie, fiecare pune tot ceea ce face și poze și ne distrăm și râdem împreună. Deci este ca și când suntem lipiți unul de celălalt. Iar Crăciunul este un motiv de bucurie și la noi simțim că vine Crăciunul. La noi se gătește, la noi fiecare face câte ceva, fiecare ajută, fiecare face bradul, copiii aleargă stânga-dreapta, este superb.

Ce nu îți lipsește niciodată de pe masa de Crăciun? La ce bunătăți poftești și de la ce te abții?

De Crăciun eu mănânc absolut tot. Știu că pun kilograme dar după le dau jos fără probleme. Nu lipsește mâncarea tradițional românească după care noi suntem înnebuniți. Iar anul ăsta o să poftesc la absolut orice pentru că am stat puțin mai mult în România și cu acest virus și cu problemele pe care le-am avut de rezolvat deoarece pe perioada pandemiei am stat în Dubai, după care am venit acasă și am avut câteva proiecte de suflet așa, privind casa în care locuim. Am renovat-o în mare parte și a trebuit să fiu acasă, deci îmi lipsesc mâncărurile soțului meu, pentru că el gătește cel mai bine de pe pământ!

Faci cozonaci, gătești? Care este punctul tău forte de Crăciun?

Punctul meu forte de Crăciun este salata de boeuf și salatele de ton, de pate, orientală. Eu fac salatele și salata de boeuf. În rest, coznaci face Marga, soacra mea, și soțul meu, niște cozonaci extraordinari. Și cam atât. În rest, toate mâncărurile le facem împreună. Revelionul urmează să îl fac în Dubai și abia aștept să ajung. În câteva zile plec din România și  mă voi întoarce după  Sfântul Ion, adică o altă zi de-a mea pentru că eu am foarte multe zile de sărbătorit. Eu am ziua de nume, Sfânta Ana, Sfânta Marie mică,  Sfânta Marie mare, Sfântul Ion pentru că mă cheamă Ionela, ziua de naștere, deci am fără număr.

Îți lipsește ceva anume în momentul de față?

În momentul de față nu îmi lipsește nimic. Sunt împlinită. Sunt un om împlinit, sunt un om cu o familie minunată, sunt un om cu niște copii de vis, cu o iubire fără limită față de Dumnezeu. Sunt un om împlinit!

Ai o viață frumoasă și îți permiți orice! Există totuși ceva ce te nemulțumește sau te-a făcut la un moment dat nefericită? Mă refer la lucruri materiale…

Lucruri materiale… Am o viață într-adevăr unde îmi pot permite orice. Nu mă nemulțumește nimic. Nimic nu mă face nefericită pentru că am o voință de fier, de oțel și orice lucru pe care mi-l doresc, mut munții din loc pentru a-l împlini! Nimic nu mă face nefericită! Când îmi văd soțul și familia și copiii, întineresc și prind viață și prind putere!

Dacă ai face un top al celor mai frumoase și puternice femei din România, pe ce loc te-ai clasa?

Pe ce loc m-aș clasa eu? Habar nu am! Nu știu! Las lumea să îmi facă clasamentele astea! Eu, pentru mine, dacă mă întreabă cineva cum sunt eu, eu sunt numărul 1! Cam asta este locul pe care m-aș clasa eu dar cred că întotdeauna este bine să îi las pe oameni, pe semenii tăi să te catalogheze pentru că eu sunt curioasă să văd și părerea celor din jur. Nu sunt o tipă căreia nu îi pasă de absolut nimeni și nimic pe pământ. Nu! Mie îmi pasă de absolut toată lumea și chiar mă uit de fiecare dată la ceea ce îmi sugerează prietenii sau oamenii dragi sau chiar oamenii simpli care mă iubesc și care îmi scriu pe paginile mele de socializare și citesc, să știți, absolut toate lucrurile care îmi sunt sugerate, dar eu, Anamaria Prodan, dacă m-ar întreba cineva unde mă văd, da,  mă văd acolo, în top, pentru că eu sunt lider, eu m-am născut așa!

Unde te vezi profesional și personal peste 5 ani?

Peste 5 ani mă văd sus, tot pe locul 1, pentru că, de fapt, ăsta este targetul meu! Să mă mențin pe locul 1! De multe ori să știți că este ușor să ajungi numarul 1, poate printr-o conjunctură, poate pentru că ești omul potrivit la locul potrivit, dar e foarte greu să te menții. Ori targetul vieții mele și dorința vieții mele este să mă mențin pe locul 1!

Un mesaj pe care îl transmiți cititorilor Ciao.ro de sărbători?

Vă iubesc, vă doresc sărbători fericite, tot ceea ce îmi doresc mie vă doresc și dumneavoastră! Tot anul care vine să fie așa, minunat, din toate punctele de vedere pentru noi toți! Vă iubesc! Sărbători fericite!

 

Publicat: 29 Dec. 2020, 10:54 Vedete
Pe aceeași temă