Anamaria Prodan, primele declaraţii după ce Reghecampf a confirmat divorţul: ”Ne-am plictisit …”

Publicat: 18 iun. 2021, 10:03 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Anamaria Prodan a făcut primele declaraţii după ce soţul său a confirmat faptul că vor divorţa. Celebra impresară susţine că nu se pune problema unei separări, ba mai mult decât atât, a precizat că Laurențiu Reghecampf a glumit cu presa în momentul în care a fost întrebat despre acest subiect.

Laurențiu Reghecampf a confirmat, joi, că va divorța de Anamaria Prodan, după 15 ani de căsnicie. Vestea a luat prin surprindere o ţară întreagă, mai ales că cei doi şi-au reînnoit jurămintele de iubire cu câteva săptămâni în urmă.

“Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus Laurenţiu Reghecampf, potrivit fanatik.ro.

La doar câteva minute după declarația soţului său, sexy-impresara a oferit prima reacție, şi a negat ceea ce a apărut în presă în legătură cu separarea lor. Mai mult decât atât, celebra blondină precizează că ea, tehnicianul și fiul lor, sunt mai fericiți ca niciodată.

“Nu este adevarat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a spus Anamaria Prodan, potrivit playsport.ro.

Ce spunea Anamaria Prodan despre singura dezamăgire trăită alături de soţul său

Anamaria Prodan nu a vorbit aproape niciodată despre nemulțumirile pe care le-ar avea în căsnicia sa. Însă, impresara a recunoscut faptul  că există regrete, și probleme care ar distruge multe alte relații.

În cadrul unui interviu, sexy impresara a mărturisit că nu îi place faptul că ea și soțul său nu își pot planifica niciodată concediile împreună. Această problemă a existat încă dinainte de căsătorie, pentru că amândoi sunt foarte ocupați.

Anamaria a mai povestit și faptul că până și vizitele în locuri de vis au ca scop munca.

„Eu, în 15 ani, n-am avut nicio zi de vacanță. Ce ne cumpărăm noi sunt singurele bucurii pe care ni le putem face. Am stat acum două luni la Dubai cu pandemia, dar Laurențiu a muncit. Eu cu el n-am mers în vacanță niciodată! Toți își planifică concedii, noi n-avem niciodată. E foarte rău”a explicat Anamaria Prodan, la o emisiune.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 18 iun. 2021, 10:03 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă