Anamaria Prodan face lumină în scandalul cu Laurențiu Reghecampf: „E un circ gratuit, fără niciun fel de noimă. Voia să îl ia pe furiș”

Publicat: 14 iun. 2024, 12:01 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Anamaria Prodan a făcut primele declaraţii după scandalul cu Laurențiu Reghecampf. Zilele trecute, antrenorul a mers cu poliţia peste impresară şi a acuzat-o că vrea să vândă un bun comun. 

Scandalul recent dintre Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf a uimit pe toată lumea. Cu doar câteva săptămâni în urmă, impresara declara că ea şi fostul partener au îngropat securea războiului şi îşi doresc să au o relaţie civilizată pentru fiul lor. Însă situaţia s-a schimbat radical, iar acum sunt în centrul unui nou conflict.

Ce spune Anamaria Prodan despre scandalul cu Reghecampf

Aşa cum deja se ştie, impresara a filmat momentul în care tatăl fiului ei a venit cu Poliţia la ea pentru a lua skijet-ul familiei. Deranjată de faptul că el a mers ‘pe furiș’, așa cum s-a exprimat chiar ea, Anamaria Prodan nu a dorit să-l lase pe antrenor să plece cu bunul respectiv.

„A aflat și el că am dus skijet-ul la reparat și a venit să îl ia el, cu mașina. Frumos, așa, pe furiș. E al nostru încă, nu s-a făcut partajul. El venise cu omul ăla care l-a terfelit în toată presa și care acum este cel mai bun prieten al lui și voia să îl ia.

Nu se aștepta să vin și eu. M-au sunat cei de acolo și mi-au spus că a venit el să îl ia cu mașina. El stătea în mașină, când m-a văzut a înghețat. A ieșit la un moment dat din mașină…

Se gândea că îl ia, mai ales că venise cu poliția. De aceea am și filmat și le-am spus să nu facă cumva abuz în serviciu că iese mare deranj cu mine. Nu avea acte pe skijet. I-am cerut dovada ca să poată să îl ia”, a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Anamaria Prodan a explicat că este revoltată pe faptul că el nu a venit să-i ceară skijet-ul, ci a vrut să-l ia fără ştirea şi acordul ei. De asemenea, impresara susține că antrenorul voia să ia skijet-ul și să-l vândă după părerea ei, tocmai pentru că nu ar avea unde să-l depoziteze.

„Circul de pe lume… Și el nu are loc de muncă. Și nu înțeleg de ce nu a venit, frumos, acasă, și să zică că vrea să se plimbe și el câteva ore cu skijet-ul… Cât vrea el, când vrea el. E bun comun. Dar nu poate să îl țină el, nu are unde să îl țină. Că doar nu îl pune în casă.

E un circ gratuit, fără niciun fel de noimă. Voia să îl ia pe furiș. Mai ales că știe că copiii îl folosesc. (…) Și nu valorează nici măcar 5000 ( de euro, n. red.). Lua maximum 3-4.000. Sunt bani și ăia… mai ales acum”, a mai spus Anamaria Prodan.

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 14 iun. 2024, 12:01 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×