Ce declaraţie de dragoste i-a făcut Anamaria Prodan soţului său, după ce acesta a confirmat divorţul: „Este bărbatul ideal, este perfect din toate punctele de vedere”

Publicat: 18 iun. 2021, 12:32 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Anamaria Prodan a făcut noi declaraţii după ce soţul său a spus că vor divorţa. Celebra impresară neagă informaţiile apărute în presă, ba chiar a explicat faptul că partenerul său a glumit cu acea declaraţie neaşteptată! 

După ce în presă au apărut informaţii cu privire la divorţul celor doi, Laurenţiu Reghecampf, a făcut primele declaraţii despre ce se întâmplă între el şi partenera sa de viaţă.

“Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus Laurenţiu Reghecampf, pentru Fanatik.

Anamaria Prodan neagă că ar divorța de Reghe

Celebra impresară a făcut declaraţii la câteva ore după ce soţul său a confirmat divorţul şi a explicat faptul că nu se poate pune problema de o astfel de dicizie. Mai mult, Anamaria Prodan a dezvăluit că partenerul său este cel bărbatul perfect din toate punctele de vedere.

“Vreți să vorbim de divorț? Ok. Laurențiu Reghecampf este soarele familei noastre! Este bărbatul ideal, este perfect din toate punctele de vedere, este cel mai mare antrenor, este cel mai bun tată de pe pământ. Este cel mai bun soț! Mai vreți și altceva? Cam atât am avut eu să spun despre divorț!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

De asemenea şi Laurențiu Reghecampf a avut o altă reacţie despre lucrurile care au apărut în presă, după prima sa declaraţie. De această dată nu a mai dorit să comenteze despre subiect.

”Da, nu știu nimic despre ce a apărut în presă. Nici nu vreau să comentez pe marginea acestui subiect. Nu sunt în zonă, nu sunt în țară. Nu știu ce să vă spun pe marginea acestor informații. De fapt, nu doresc să vorbesc momentan. Nu vă supărați, dar chiar nu e cazul să vorbesc în presă despre viața mea personală”, a explicat Laurențiu Reghecampf, pentru Playsport.ro.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 18 iun. 2021, 12:32 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă