Bombă în showbiz! Anamaria Prodan divorțează. Prima reacție a antrenorului Laurențiu Reghecampf

Publicat: 17 iun. 2021, 13:22 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Aceasta este cel mai probabil una dintre cele mai şocante informaţii care au apărut în spaţiul public în 2021! Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorţează, după o căsnicie de 15 ani! Cei doi şi-au reînnoit jurămintele în urmă cu câteva săptămâni şi nimic nu prevestea această veste tristă!

Celebra impresară a ţinut să îi transmită un mesaj soţului său, cu ocazia aniversătii căsniciei lor, pentru ca toată lumea să vadă cât de mult îl iubeşte şi îl apreciază.

”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si împlinire mi-ai adus tu soțul meu se vis! Te iubesc fără limita! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt fata de tine… nu are limita! Nu exista ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viata nu este peste tine… ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a adus in viața!”, este mesajul transmis de vedetă.

Pentru că celebra vedetă nu a putut fi contactată încă pentru un punct de vedere cu privire la ceea ce a „răbufnit” în presă, jurnalistul Cristi Brancu este cel care va face lumină în acest caz! Brancu a reușit să obțină prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf cu privire la acest lucru! Antrenorul a oferit un răspuns simplu dar plin de înțeles pentru emisiunea Exclusiv VIP! Toate detaliile le aflați in curând de la Cristi Brancu, la Prima TV.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează!

De-a lungul timpului s-a scris destul de des despre separarea celor doi, însă cuplul a negat vehemet acest lucru.

Potrivit spynews.ro cea care ar fi luat această decizie ar fi fost chiar impresara, din cauza unor neînţelegeri, dar şi a unor lucruri care au reuşit să le complice relaţia.

Ce spunea Anamaria Prodan despre singura dezamăgire trăită alături de soţul său

Anamaria Prodan nu a vorbit aproape niciodată despre nemulțumirile pe care le-ar avea în căsnicia sa. Însă, impresara a recunoscut faptul  că există regrete, și probleme care ar distruge multe alte relații.

În cadrul unui interviu, sexy impresara a mărturisit că nu îi place faptul că ea și soțul său nu își pot planifica niciodată concediile împreună. Această problemă a existat încă dinainte de căsătorie, pentru că amândoi sunt foarte ocupați.

Anamaria a mai povestit și faptul că până și vizitele în locuri de vis au ca scop munca.

„Eu, în 15 ani, n-am avut nicio zi de vacanță. Ce ne cumpărăm noi sunt singurele bucurii pe care ni le putem face. Am stat acum două luni la Dubai cu pandemia, dar Laurențiu a muncit. Eu cu el n-am mers în vacanță niciodată! Toți își planifică concedii, noi n-avem niciodată. E foarte rău”a explicat Anamaria Prodan, la o emisiune.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 17 iun. 2021, 13:22 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă