VIDEO. Anamaria Prodan, cea mai dorită impresară! Are sau nu operații estetice soția lui Laurențiu Reghecampf?

Publicat: 29 sept. 2020, 15:14 Autor: Andreea Voicu Vedete

Anamaria Prodan este una dintre cele mai respectate femei, mai ales în imperiul fotbaliștilor, acolo unde reușește cu brio să țină în frâu toate responsabilitățile pe care le are.

E frumoasă, are o carieră de invidiat, este iubită de oameni și știe ce înseamnă respectul și implicarea în câmpul muncii. Anamaria Prodan este un exemplu de urmat! Intrând adânc în viața personală, dar referindu-ne la imaginea pe care și-a creat-o de-a lungul anilor, oare are sau nu Anamaria Prodan operații estetice?

Așa cum a mărturisit și ea pentru CIAO în urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan nu are intervenții estetice. Exceptând tatuajele pe care le are pe corp, sexy impresara se ferește de ace, pentru că îi este teamă de ele.

”Îmi e frice de ace. Nu îmi fac nimic la față. Dr Delia Thiess îmi face conturing și vitamine. Atât. Sunt fericită acum cu înfățișarea mea. Nu simt nevoia să schimb nimic. Când simt că trebuie adăugat sau scos ceva, fac instant. Trebuie tu cu tine să trăiești bine. Nu se fac, după părerea mea, operații estetice că-ți spune unul și altul. Sau mai rău “fac și eu să arăt ca nu știu ce vedetă“ – o prostie. Femeile fără personalitate vor să arate la fel că mai știu eu cine. Dacă te uiți prin cafenele, la mese, seamănă toate între ele. Habar nu ai când saluți dacă le-ai mai salutat și acum 5 minute. Penibile”, ne spunea impresara.

Sursă foto: Arhivă Ciao, Cancan

Ce spune Anamaria Prodan despre soțul ei, Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a mărturisit despre soțul ei, Laurențiu Reghecampf, că este un bărbat în adevăratul sens al cuvântului, care o răsfață și o susține.

”Divorț? M-am plictisit de subiect. Când vreodată Prodan-Reghecampf se despart? Niciodată! Numele noastre dau foarte-foarte bine. Ne-am obișnuit cu astea. Citim doar sport, niciodată cancanuri. Deci nu mă obosesc să demontez nimic! (…) Un bărbat ca Reghe se naște la o mie de ani. Sunt mai răsfățată ca o regină! Îmi fac meseria și mă susține, colind cu jucătorii prin lume… Nu avem vreodată discuții de gelozie sau alte prostii. În familia mea domnește respectul, dragostea, ordinea și disciplina”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru CIAO.

Publicat: 29 sept. 2020, 15:14 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă