Anamaria Prodan, primele declarații despre iubitul ei: „Flavius este o minune de om”

Publicat: 20 apr. 2023, 12:55 Autor: Camelia Vedete

Anamaria Prodan iubește și nou. Și e mai fericită ca niciodată. După finalul tumultuos al relației cu Laurențiu Reghekampf, impresara a găsit fericirea în bratele unui om de afaceri, Flavius Nedelea.

În premieră la Exclusiv VIP, la Prima TV, Anamaria Prodan a vorbit despre un nou început.

Anamaria Prodan, primele declarații despre iubitul ei

“Flavius este o minune de om, care muncește 25 din 24, care nu are legătură cu viața mondenă, este un bărbat care știe ce înseamnă să ai grijă de o femeie, care știe să respecte o femeie și să o facă să fie mândră când iese în societate la brațul lui. Simt să trăiesc fiecare secundă ca și cum este ultima. Sunt foarte fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare secundă. Nu pot cere mai mult de la viață decât liniștea, bucuria și fericirea pe care le am acum”, a spus Anamaria Prodan.

„Flavius este o minune de om”

Mai mult, pentru a-și proteja povestea de iubire, impresara este decisă să iasă din prim planul vieții mondene.

“Eu îmi protejez omul de lângă mine, eu am trăit în lumina reflectoarelor  și știu cât de grea este povara. Am lângă mine un om minunat care nu a fost inplicat în scandaluri, nu a trăit între amante, astăzi sunt fericită iar Dumnezeu îmi dă mai multe decât am putut spera, copii mei sunt fericiți, suntem liniștiți”, i-a mărturisit impresara lui Cristi Brancu.

Cât despre interesele comune în afaceri, Anamaria a făcut repede lumina. “El nu are nicio legătură cu lumea asta, eu nu știu despre business-ul lui, el nu știe despre nal meu. Acum învățăm unul de la celălalt.”

Ce studii are impresara!

Este una dintre vedetele din România care au un succes exact așa cum și l-a imaginat de-a lungul vremii! Iată ce studii are frumoasa impresară și unde a lucrat în trecut.

Sexy impresara Anamaria Prodan a absolvit liceul „Zoia Kosmodemianskaia” (secția filologie) și ulterior a urmat cursurile Facultății de Drept. Soția lui Laurențiu Reghecampf a colaborat cu publicațiile „Ciao!”, „Indiscret” și „Ora”. Apoi, Anamaria Prodan a fost cooptată în echipa emisiunii ”Procesul Etapei” de la Pro TV. Ulterior, a lucrat și pentru Antena 1 și Tele7abc.

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a avut propria ei emisiune la Romantica TV: „Pe contre cu Anamaria Prodan”. Apoi, ea și soțul său au lansat show-ul „Prodanca și Reghe”, care a avut 6 sezoane. A fost și gazda emisiunii ”Gospodar fără pereche”, scrie Cancan.

Publicat: 20 apr. 2023, 12:55 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×