Ce nu știai despre fosta căsnicie a lui Laurențiu Reghecampf! Antrenorul s-a despărțit de soție prin telefon. Ce i-a spus atunci a uimit-o

Publicat: 26 Jun. 2021, 09:11 Vedete

În prezent, în centrul atenției se află celebrul cuplu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. În presă a fost ”detonată” o informație conform căreia cei doi ar fi pe cale să divorțeze, însă, ulterior, sexy-impresara a făcut ”lumină” în acest caz spunând că relația lor este una extrem de strânsă și frumoasă. Pe de altă parte, a ieșit la suprafață un detaliu despre fosta căsnicie a antrenorului Laurențiu Reghecampf.

Înainte de căsnicia cu sexy impresara Anamaria Prodan, antrenorul Laurențiu Reghecampf a avut un mariaj alături de Mariana Pfeiffer. În urma relației lor a rezultat doi copii. Cei doi au fost căsătoriți între anii 1994 și 2007, timp de 13 ani. După ce au divorțat, antrenorul s-a îndrăgostit iremediabil de Anamaria Prodan, alături de care are o familie. Însă, puțini sunt cei care știu cum s-a terminat căsnicia dintre el și prima soție. Mariana Pfeiffer a vorbit în cadrul unui interviu despre această situație. Laurențiu Reghecampf a anunțat atunci despărțirea printr-un apel telefonic.

“Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. Mi-a spus: «Ești o mamă bună, ești o soție ideală, ești gospodină, dar nu se poate să trăim împreună». A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim”, spunea într-un interviu, în urmă cu câţiva ani, Mariana Pfeiffer, citează Cancan.

Ce spunea Anamaria Prodan despre fosta căsnicie a lui Laurențiu Reghecampf

În interviul acordat de impresară pentru Denise Rifai, în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Anamaria Prodan a vorbit despre cum a stat situația atunci. De multe ori a primit întrebarea dacă ea a fost cea care i-a despărțit pe cei doi.

”Da, dar mi-a explicat că de foarte mulți ani ei nu mai aveau nicio treabă. Eu eram divorțată. Cumva, dacă este să o iei așa ad litteram da, dar la ce mod… Vineri, noi ne-am reîntâlnit după 13 ani și luni l-am cerut de bărbat. Asta a fost marea perioadă în care au trăit tensionați cei doi, l-am întrebat exact în ce perioadă a vieții este. Eu eram divorțată, mi-a explicat că de foarte mulți ani nu mai au niciun fel de legătură și am zis, ok, ce facem, ne-am pierdut o dată, cu mulți ani în urmă, 13 la număr, ne pierdem și a doua oară? Nu! Bun, luni a fost ”Da” răspunsul, ne vor căsători. De atunci am luptat ca noi doi să ne căsătorim și nimeni să nu ne stea în cale”, a fost răspunsul Anamariei Prodan.

Fosta soție mai spunea că impresara îl vizita pe Laurențiu Reghecampf, când nici nu apucase să se mute din căminul conjugal.

”Eu nu apucasem să mă mut şi ea venea deja la mine acasă. Într-un sfârşit de săptămână ea a venit şi a vrut să mă ajute să car mobila. Are un tupeu incredibil. Măcar putea să aibă bunul simţ şi să nu vină acolo cât eram eu acolo. Laurenţiu m-a sunat într-o seară şi mi-a spus că Anamaria este însărcinată şi că trebuie să divorţăm pentru că Anamaria este însărcinată”, mai dezvăluia Mariana Pfeiffer.

Drama trăită de Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit în trecut cu Mariana Pfeiffer, iar în timpul mariajului lor s-au născut o fată și un băiat. Din păcate, prima familie a lui Laurențiu Reghecampf a fost lovită de o pierdere cumplită, pe vremea când antrenorul avea doar 22 de ani.

Fiica lor s-a stins din viață din cauza unei malformații congenitale la inimă. După divorț, Luca a rămas în grija mamei, alături de care locuiește. Cu toate acestea însă, el a făcut naveta între România și Emiratele Arabe Unite, pentru că și-a dorit să petreacă mai mult timp alături de tatăl său și soția acestuia, Anamaria Prodan.

sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 26 Jun. 2021, 09:11 Vedete
Pe aceeași temă