Un specialist deslușește relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: ”Are o karmă familială dificilă de îndeplinit pentru care este testat”

Publicat: 21 Jun. 2021, 09:22 Vedete

Un specialist a vorbit despre relația dintre sexy-impresara Anamaria Prodan și antrenorul Laurențiu Reghecampf. Acesta susține faptul că cei doi sunt suflete pereche!

Specialistul Andreea Stavrache a vorbit despre relația pe care impresara Anamaria Prodan și antrenorul Laurențiu Reghecampf o au. Relația lor ar fi testată anul acesta, însă cei doi sunt ”suflete pereche”, potrivit mărturisirilor specialistului. Numerologul a mai spus faptul că antrenorul și-ar neglija ”misiunea familială”.

”Din punct de vedere numerologic, graficul vieții ei ne arată că anul acesta este în ciclul evolutiv 0, adică anul în care ea este testată, pe principiul totul sau nimic. Este anul transformării ei ca om în care cu usurință o poate lua de la capăt în cazul unui divorț.

Pe de altă parte, Laur este un om foarte bun, însă el are o karmă familială dificilă de îndeplinit pentru care este testat de aproximativ de 3 ani pe această misiune familială deci aproximativ 2019 a început să se manifeste karma lui Laur. Lecția lui de viață este aceea de a învăța să stea alături de familie și să nu îi părăsească”, a spus specialistul, scrie Cancan.

Numerologul: ”Anamaria îl ajută pe Laurențiu să își vindece și să își înțeleagă karma”

”Acesta este momentul când divinitatea ii trage un semn de alarma lui Laurențiu că nu se afla pe drumul drept și că își neglijează misiunea familiară și ca alege din nou aceasta karma negativă.

Este un an cu multe teste pentru amândoi, în care ei trebuie să învețe să lucreze în echipă și să treacă peste provocările pe care le întâlnesc anul acesta. Din punctul meu de vedere Anamaria și Laur sunt suflete pereche și mereu vor rămâne așa oricare ar fi alegerea acestora. Ceea ce trebuie să înțeleagă oameni despre cuplul Reghecampf Prodan este faptul că Anamaria îl ajută pe Laurențiu să își vindece și să își înțeleagă karma”, a declarat numerologul Andreas Stavarache pentru Antena Stars.

Reacția fiului Anamariei Prodan, după ce s-a scris că impresara și Laurențiu Reghecampf divorțează

Laurențiu Reghecampf Jr., poreclit Bebeto de către părinții lui, a avut o reacție, după ce s-a scris că Anamaria Prodan și celebrul antrenor Reghe divorțează. Bebeto mărturisește că părinții lui sunt bine, ba chiar au luat masa împreună și se iubesc foarte mult. Mai mult decât atât, fiul lor dezminte informația conform căreia Laurențiu Reghecampf ar fi avut o altă persoană în viața sa.

“Nu înțeleg de ce unii oameni din presă încearcă mereu să îmi denigreze părinții. Așa ceva este strigător la cer. Mami și tati sunt bine, suntem toți la masă și mergem peste tot împreună”, a declarat Laurențiu Reghecampf Jr., poreclit Bebeto de părinții lui.

sursă foto: arhivă Ciao / capturi video Youtube

Publicat: 21 Jun. 2021, 09:22 Vedete
Pe aceeași temă