Reacția fiului Anamariei Prodan, după ce s-a scris că impresara și Laurențiu Reghecampf divorțează: ”Tata nu a dat banii pentru femei niciodată”

Publicat: 18 iun. 2021, 11:16 Autor: Andreea Voicu Vedete

În urmă cu o zi s-a anunțat bomba anului: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează! La scurt timp după ce a apărut această informație în presă, unul dintre copiii lor, Laurențiu Reghecampf Jr., poreclit Bebeto, a oferit și primele declarații. Ce a spus despre relația pe care o au părinții lui?

Laurențiu Reghecampf Jr., poreclit Bebeto de către părinții lui, a avut o reacție, după ce s-a scris că Anamaria Prodan și celebrul antrenor Reghe divorțează. Bebeto mărturisește că părinții lui sunt bine, ba chiar au luat masa împreună și se iubesc foarte mult. Mai mult decât atât, fiul lor dezminte informația conform căreia Laurențiu Reghecampf ar fi avut o altă persoană în viața sa.

“Nu înțeleg de ce unii oameni din presă încearcă mereu să îmi denigreze părinții. Așa ceva este strigător la cer. Mami și tati sunt bine, suntem toți la masă și mergem peste tot împreună”, a declarat Laurențiu Reghecampf Jr., poreclit Bebeto de părinții lui.

„Mama cu tata se iubesc foarte mult unul cu celălalt și se uită unul la celălalt ca la niște Dumnezei. Nu mai îmi băgați familia în subiectul acesta, vă rog și vă rog să credeți că familia mea este cea mai frumoasă familie din România.. Cât sunt eu în viață, mama cu tata nu vor divorța. Tata nu a dat banii pentru femei niciodată, i-a dat pentru familie”, a declarat Laurențiu Reghecampf Jr., arată Viva.

Gigi Becali, motivul rupturii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf?

De asemenea, potrivit informațiilor, sexy-impresara Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi ”plănuit” divorțul lor chiar cu două luni înainte, iar la bază ar sta și scandalurile cu fotbaliști, impresari, dar și discuțiile cu Gigi Becali, care au umplut paharul, arată Cancan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi ales să nu își mai vorbească din primăvară, când soțul impresarei era antrenorul principal al echipei saudite Al Ahli SFC din Jeddah. Cearta ar fi pornit atunci când a avut loc transferul lui Man la Parma, iar Anamaria Prodan nu și-a luat comisionul, după ce a fost ”sărită din schemă„ chiar de către Gigi Becali.

“Eu nu sunt o țărancă, să stau să întind mâna la Gigi Becali!”, a replicat atunci frumoasa Anamaria Prodan. Atunci, latifundiarul din Pipera a spus că nu dorește să se mai ”alieze” în afaceri cu impresara. Atunci, ea ar fi câștigat nu mai puțin de 850.000 de euro dacă ea ar fi rezolvat transferul fotbalistului. Apoi, Laurențiu Reghecampf a intervenit în scandal, cerându-i să nu mai pronunțe numele familiei sale.

sursă foto: arhivă Ciao / capturi video

Publicat: 18 iun. 2021, 11:16 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×