Momente de groază în casa Anamariei Prodan, înainte să se afle că divorțează! A fost nevoie de intervenția Poliției

Publicat: 18 iun. 2021, 08:55 Autor: Andreea Voicu Vedete

În urmă cu o zi s-a anunțat bomba anului: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează! După ce s-a aflat această informație, a venit și valul de reacții. Inițial, Laurențiu Reghecampf a confirmat acest zvon, iar, mai apoi, și Anamaria Prodan. Iar unul dintre motivele principale s-ar lega chiar de cearta cu Gigi Becali. 

Potrivit Cancan, între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut loc tensiuni cu o săptămână în urmă și chiar a ajuns poliția la locuința lor, după două apeluri la 112.

La nivel declarativ, celebrul cuplu din sport a pus punct relației. Cei doi s-au iubit timp de 15 ani și întotdeauna s-au afișat foarte îndrăgostiți în public. Nu s-a pus niciodată problema de abandon între ei, ba chiar Anamaria Prodan întotdeauna i-a făcut declarații de dragoste soțului ei, Laurențiu Reghecampf. Totuși, mariajul lor suferă acum.

După două apeluri la 112, un echipaj de poliție s-a prezentat la vila celor doi din Snagov. Apelurile au fost făcute la un timp scurt unul după celălalt, în urmă cu o săptămână. Antrenorul Laurențiu Reghecampf le-ar fi spus oamenilor legii faptul că soția lui este agitată și ar fi amenințat că își face rău, fiind vorba despre gânduri sinucigașe. Apoi, Anamaria Prodan a sunat la 112, cu motivul că este sechestrată în casă de soț.

De asemenea, la vila celor doi a fost și o ambulanță. Potrivit surselor Cancan, Anamaria Prodan era agitată și incoerentă. Impresara a refuzat ca medicul de pe ambulanță să o consulte. La final, niciunul dintre ei nu a dorit să facă o reclamație, iar spiritile dintre ei s-au calmat. Întreaga scenă ar fi pornit de la gelozia impresarei față de o presupusă relație extraconjugală pe care ar avea-o Laurențiu Reghecampf.

Gigi Becali, motivul rupturii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf?

De asemenea, potrivit informațiilor, sexy-impresara Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi ”plănuit” divorțul lor chiar cu două luni înainte, iar la bază ar sta și scandalurile cu fotbaliști, impresari, dar și discuțiile cu Gigi Becali, care au umplut paharul, arată Cancan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi ales să nu își mai vorbească din primăvară, când soțul impresarei era antrenorul principal al echipei saudite Al Ahli SFC din Jeddah.

Cearta ar fi pornit atunci când a avut loc transferul lui Man la Parma, iar Anamaria Prodan nu și-a luat comisionul, după ce a fost ”sărită din schemă„ chiar de către Gigi Becali.

“Eu nu sunt o țărancă, să stau să întind mâna la Gigi Becali!”, a replicat atunci frumoasa Anamaria Prodan. Atunci, latifundiarul din Pipera a spus că nu dorește să se mai ”alieze” în afaceri cu impresara. Atunci, ea ar fi câștigat nu mai puțin de 850.000 de euro dacă ea ar fi rezolvat transferul fotbalistului. Apoi, Laurențiu Reghecampf a intervenit în scandal, cerându-i să nu mai pronunțe numele familiei sale.

Ce spunea Anamaria Prodan despre singura dezamăgire trăită alături de soţul său

Anamaria Prodan nu a vorbit aproape niciodată despre nemulțumirile pe care le-ar avea în căsnicia sa. Însă, impresara a recunoscut faptul  că există regrete, și probleme care ar distruge multe alte relații.

În cadrul unui interviu, sexy impresara a mărturisit că nu îi place faptul că ea și soțul său nu își pot planifica niciodată concediile împreună. Această problemă a existat încă dinainte de căsătorie, pentru că amândoi sunt foarte ocupați.

Anamaria a mai povestit și faptul că până și vizitele în locuri de vis au ca scop munca.

„Eu, în 15 ani, n-am avut nicio zi de vacanță. Ce ne cumpărăm noi sunt singurele bucurii pe care ni le putem face. Am stat acum două luni la Dubai cu pandemia, dar Laurențiu a muncit. Eu cu el n-am mers în vacanță niciodată! Toți își planifică concedii, noi n-avem niciodată. E foarte rău”a explicat Anamaria Prodan, la o emisiune.

sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 18 iun. 2021, 08:55 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă