Ce studii are impresara Anamaria Prodan! Unde a lucrat înainte să intre în lumea fotbalului

Publicat: 26 Jun. 2021, 16:49 Vedete

Anamaria Prodan este una dintre vedetele din România care au un succes exact așa cum și l-a imaginat de-a lungul vremii! Iată ce studii are frumoasa impresară și unde a lucrat în trecut.

Sexy impresara Anamaria Prodan a absolvit liceul „Zoia Kosmodemianskaia” (secția filologie) și ulterior a urmat cursurile Facultății de Drept. Soția lui Laurențiu Reghecampf a colaborat cu publicațiile „Ciao!”, „Indiscret” și „Ora”. Apoi, Anamaria Prodan a fost cooptată în echipa emisiunii ”Procesul Etapei” de la Pro TV. Ulterior, a lucrat și pentru Antena 1 și Tele7abc.

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a avut propria ei emisiune la Romantica TV: „Pe contre cu Anamaria Prodan”. Apoi, ea și soțul său au lansat show-ul „Prodanca și Reghe”, care a avut 6 sezoane. A fost și gazda emisiunii ”Gospodar fără pereche”, scrie Cancan.

Reacția fiului Anamariei Prodan, după ce s-a scris că impresara și Laurențiu Reghecampf divorțează

Laurențiu Reghecampf Jr., poreclit Bebeto de către părinții lui, a avut o reacție, după ce s-a scris că Anamaria Prodan și celebrul antrenor Reghe divorțează. Bebeto mărturisește că părinții lui sunt bine, ba chiar au luat masa împreună și se iubesc foarte mult. Mai mult decât atât, fiul lor dezminte informația conform căreia Laurențiu Reghecampf ar fi avut o altă persoană în viața sa.

“Nu înțeleg de ce unii oameni din presă încearcă mereu să îmi denigreze părinții. Așa ceva este strigător la cer. Mami și tati sunt bine, suntem toți la masă și mergem peste tot împreună”, a declarat Laurențiu Reghecampf Jr., poreclit Bebeto de părinții lui.

sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 26 Jun. 2021, 16:49 Vedete
Pe aceeași temă