Detalii picante din relația lui Laurențiu Reghecampf cu Anamaria Prodan! Ce nu are voie să facă sexy impresara fără aprobarea soțului

Publicat: 30 Jun. 2020, 14:08 Vedete
Detalii picante din relația lui Laurențiu Reghecampf cu Anamaria Prodan! Ce nu are voie să facă sexy impresara fără aprobarea soțului

De-a lungul timpului familia Prodan-Reghecampf a fost în centrul atenției tuturor. Cei doi au o relație de peste 12 ani, însă cuplul lor continuă să surprindă opinia publică. 

De foarte multe ori s-a zvonit faptul că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, care au una dintre cele mai solide și puternice căsnicii din lumea mondenă, ar fi la un pas de divorț.De fiecare dată cei doi au ieșit în față și au demontat toate zvonurile și au demonstrat că dragostea lor este din ce în ce mai mare.

Laurențiu Reghecampf, despre regulile din familie

Invitat la o emisiune de televiziune, Laurențiu Reghecampf a fost întrebat dacă ar lăsa-o pe Anamaria Prodan să candideze la șefia Ligii Profesioniste de Fotbal.

Antrenorul recunoaște că soția sa trebuie să îi ceară aprobarea înainte de a face anumite acțiuni ce țin de financiarul familiei, însă atunci când e vorba de propria ei carieră, frumoasa impresară are mână liberă din partea lui

„Eu s-o las pe Ana?! Noi, în familie, avem totul diferit. Adică nu are nevoie de aprobarea mea când face ceva în business, în ceea ce muncește ea. Are nevoie de aprobarea mea când face niște lucruri legate de financiar, lucruri care lovesc familia, dar să devină președinte la Ligă nu are nevoie de aprobarea mea. Poate are nevoie de susținerea mea. Aia e cu totul altceva. De ce nu? Ana e un om capabil, căruia îi place acțiunea, e foarte bine organizată, cred că ar putea să miște multe lucruri”, a mărturisit recent Laurențiu Reghecampf.

Unde se va retrage Anamaria Prodan la bătrânețe

„Fac performanță în toate domeniile. Este ambiția mea să fiu foarte bună în tot ceea ce fac. Rebecca, fata mea, este investitor! Când mă las de meseria de agent, am să fiu și investitor. (…) Am reședințe peste tot. Las Vegas, însă, rămâne sufletul meu. Acolo e casa mea. Acolo mă văd bătrână. Dar pe la 90… că la 60 sunt tinerică încă. Am acum aproape 50 și arăt trăsnet. La 60 o să arăt și mai bine, deci nu mă retrag”, a spus Anamaria Prodan.

Publicat: 30 Jun. 2020, 14:08 Vedete
Pe aceeași temă