Anamaria Prodan a spus adevărul! Ce s-a întâmplat în relația impresarei: ”Lumea vorbește, ne-a divorțat de patru ori, dar…”

Publicat: 15 iun. 2020, 12:10 Autor: Andreea Voicu Vedete

Cea mai frumoasă impresară din România a rupt tăcerea și a vorbit despre unul dintre cele mai discutate subiecte referitoare la viața personală! A lămurit lucrurile și a mărturisit care este relația dintre ea și Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, cea mai bine cotată impresară, a spus adevărul. Impresara a mărturisit că relația dintre ea și Laurențiu Reghecampf este foarte frumoasă, se iubesc la fel de mult, în ciuda faptului că ”gurile rele„ au comentat pe seama zvonurilor că ar divorța.

Anamaria Prodan a spus adevărul! Ce s-a întâmplat în relația impresarei

”Haideţi să vă zic de unde s-au alimentat zvonurile astea. Un an de zile, cât mama a fost în spital și când nimeni din România nu știa ce are mama de fapt, eu am rămas în țară. Nu m-am despărțit de mama nici măcar o secundă. Am dormit la Spitalul Elias pe o canapea mică vreo patru luni.

N-am plecat de acolo pentru că mama putea să moară în orice clipă. Sora mea nu putea să vină din Statele Unite pentru că nu avea cu cine să-și lase copilul, eu am fost singură lângă mama. Probabil mulţi au gândit că dacă eu n-am mers cu Laur în Emirate, gata, ne-am despărţit.

Lumea vorbește, ne-a divorțat de patru ori…dar eu nu țin cont de asemenea bârfe. Suntem fericiți, avem o familie frumoasă, asta este cel mai important”, a comentat Anamaria, scrie Cancan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Lovitură dură pentru Anamaria Prodan! Impresara a pierdut un proces important în instanţă

Anamaria Prodan a pierdut un proces important! Se pare că impresara a cerut falimentul echipei CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, după ce a transferat mai mulți fotbaliști la Pandurii şi nu a primit câteva sume importante de bani rezultate din comisioane.

170 de persoane fizice și juridice sunt înscrise la masa credală, cum este cazul Administrației Județeane a Finanțelor Publice Gorj, care are de recuperat peste 1 milion de euro. Antrenorii Petre Grigoraș și Edi Iordănescu, fostul președinte Narcis Răducan, Reghecampf Anamaria Ionelia PFA, dar și o serie de jucători, precum Dan Nistor, Cristian Săpunaru, George Țucudean, Lucian Sânmărtean, Răzvan Stanca, Liviu Antal, Filip Mrzljak, Ovidiu Herea, Erico Da Silva, Cătălin Hlistei, Valentin Munteanu sau Valentin Alexandru au și ei de recuperat sume consistente.

După ce procedura de faliment a CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, demerată în luna noiembrie a anului trecut de administratorul judiar al clubului, fusese aprobată inițial de Tribunalul Gorj, Pandurii a reușit, pe 30 aprilie 2020, să suspende decizia la Curtea de Apel Craiova.

”Admite cererea de suspendare a executării, dispune suspendarea executării sentinței până la soluționarea apelului, fără cale de atac”, este decizia, pe scurt, a instanței.

Publicat: 15 iun. 2020, 12:10 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă