Lovitură dură pentru Anamaria Prodan! Impresara a pierdut un proces important în instanţă

Publicat: 19 May. 2020, 11:14 News

Anamaria Prodan a pierdut un proces important! Se pare că impresara a cerut falimentul echipei CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, după ce a transferat mai mulți fotbaliști la Pandurii şi nu a primit câteva sume importante de bani rezultate din comisioane.

170 de persoane fizice și juridice sunt înscrise la masa credală, cum este cazul Administrației Județeane a Finanțelor Publice Gorj, care are de recuperat peste 1 milion de euro. Antrenorii Petre Grigoraș și Edi Iordănescu, fostul președinte Narcis Răducan, Reghecampf Anamaria Ionelia PFA, dar și o serie de jucători, precum Dan Nistor, Cristian Săpunaru, George Țucudean, Lucian Sânmărtean, Răzvan Stanca, Liviu Antal, Filip Mrzljak, Ovidiu Herea, Erico Da Silva, Cătălin Hlistei, Valentin Munteanu sau Valentin Alexandru au și ei de recuperat sume consistente.

După ce procedura de faliment a CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, demerată în luna noiembrie a anului trecut de administratorul judiar al clubului, fusese aprobată inițial de Tribunalul Gorj, Pandurii a reușit, pe 30 aprilie 2020, să suspende decizia la Curtea de Apel Craiova.

”Admite cererea de suspendare a executării, dispune suspendarea executării sentinței până la soluționarea apelului, fără cale de atac”, este decizia, pe scurt, a instanței.

Anamaria Prodan a pierdut procesul

În cazul în care s-ar fi declarat falimentul, clubul s-ar fi desființat și toate bunurile sale ar fi fost scoase la licitație. În această categorie ar fi intrat, în principal, suprafața de joc și instalația de incălzire a gazonului de la noul stadion Municipal din Târgu Jiu, lucrări pe care Pandurii le-a efectuat din propriul buget, în 2011, la vechea arenă, a relatat prosport.ro.

”E o decizie firească a Curții de Apel Craiova, atâta timp cât clubul are de primit peste 3 milioane de euro de la acționari. Așteptăm să se încheie și acele procese, apoi acționarii vor trebui să plătească și pentru perioada 2017-2020. Cei 3,3 milioane de euro sunt doar pentru perioada 2014-2017”, a spus, pentru Liga2.ro, fostul președinte al CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, Marin Condescu.

Publicat: 19 May. 2020, 11:14 News
Pe aceeași temă