Anamaria Prodan, dezvăluiri despre relaţia cu Laurențiu Reghecampf: „El nu suportă să…”

Publicat: 07 Jun. 2020, 13:58 Vedete

Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf sunt căsătoriți de mai bine de 12 ani și au împreună un copil. Cei doi au trecut prin multe greutăţi împreună, dar iată că acum sunt una dintre cele mai invidiate familii din România.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au un mariaj fericit, în ciuda distanței care îi separă de multe ori. Au trecut peste toate problemele pe care le-au avut de-a lungul timpului, iar sexy-impresara are numai cuvinte de laudă la adresa partenerului său.

“Eu îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu pentru Laur! Bărbații ca Reghe sunt pe cale de dispariție. Se găsesc greu. El nu suportă să îmi fie rău, să mă doară ceva, să mă afecteze ceva. Dacă dimineața mă întreabă cum mă simt și spun că mă doare puțin capul, atunci tot timpul lui îmi este dedicat mie”, a spus Anamaria Prodan la Look Sport.

Cum se relaxează Laurențiu Reghecampf

Sexy-impresara a mai dezvăluit că Laurențiu Reghecampf este un bucătar foarte bun, iar ori de câte ori are timp liber, antrenorului îi place să se relaxeze în bucătarie.

Laur se duce în fiecare dimineață la piață și vine cu brațele pline de flori. Noi avem o fermă aici, iar Laur gătește mereu. El gătește orice, mâncare europeană, japoneză, chinezească. Așa se relaxează el. El se duce și muncește cu oamenii de acolo, gătește, iar seara vine la mine cu unt, ouă, brânză sau smântână”, a mai spus Anamaria Prodan.

Lovitură dură pentru Anamaria Prodan! Impresara a pierdut un proces important în instanţă

Anamaria Prodan a pierdut un proces important! Se pare că impresara a cerut falimentul echipei CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, după ce a transferat mai mulți fotbaliști la Pandurii şi nu a primit câteva sume importante de bani rezultate din comisioane.

170 de persoane fizice și juridice sunt înscrise la masa credală, cum este cazul Administrației Județeane a Finanțelor Publice Gorj, care are de recuperat peste 1 milion de euro. Antrenorii Petre Grigoraș și Edi Iordănescu, fostul președinte Narcis Răducan, Reghecampf Anamaria Ionelia PFA, dar și o serie de jucători, precum Dan Nistor, Cristian Săpunaru, George Țucudean, Lucian Sânmărtean, Răzvan Stanca, Liviu Antal, Filip Mrzljak, Ovidiu Herea, Erico Da Silva, Cătălin Hlistei, Valentin Munteanu sau Valentin Alexandru au și ei de recuperat sume consistente.

După ce procedura de faliment a CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, demerată în luna noiembrie a anului trecut de administratorul judiar al clubului, fusese aprobată inițial de Tribunalul Gorj, Pandurii a reușit, pe 30 aprilie 2020, să suspende decizia la Curtea de Apel Craiova.

”Admite cererea de suspendare a executării, dispune suspendarea executării sentinței până la soluționarea apelului, fără cale de atac”, este decizia, pe scurt, a instanței.

Publicat: 07 Jun. 2020, 13:58 Vedete
Pe aceeași temă