Anamaria Prodan și-a comemorat mama. Impresara a dat de pomană în ziua în care Ionela Prodan ar fi împlinit 73 de ani

Publicat: 06 Oct. 2020, 14:42 Vedete

În urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan a anunțat că pregătește pentru data de 6 octombrie, ziua când mama ei, interpreta Ionela Prodan, ar fi împlinit vârsta de 73 de ani.

Impresara a mers alături de cei dragi la cimitir, acolo unde interpreta de muzică populară se odihnește veșnic, pentru a da de pomană și pentru a lua parte la slujbă. Acolo, alături de Rebecca, fiica ei, s-a rugat și a depus coroane de flori. De asemenea, au fost păstrate și momente de reculegere și s-a ținut slujba de pomenire.

Anamaria Prodan a făcut pregătiri la începutul lunii octombrie pentru pomană

La începutul acestei luni, Anamaria Prodan se pregătea să facă o pomană mamei sale, artista Ionela Prodan, având în vedere că în data de 6 ar fi fost ziua sa de naștere. Artista ar fi împlinit vârsta de 73 de ani.

„Pe 6 octombrie era ziua mamei mele. Vreau să merg la cimtir, vreau să fac mormântul frumos, să împart și după merg acasă. Îi fac o pomană, pentru că ei îi plăcea la 6 octombrie sărbătoare. În fiecare an, e așa, ca și cum e lângă noi”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

„Pentru mine, nu a murit nici mama, nici tata. Au plecat într-un loc mai bun, zic eu, și de acolo ne veghează. Ăsta e mersul vieții, trebuie să mergem mai departe, dar să nu uităm. Venim pe pământul ăsta cu o misiune și când o terminăm, plecăm mai departe”, a mai spus Anamaria Prodan.

Sursă foto: Arhivă Ciao, Cancan

Publicat: 06 Oct. 2020, 14:42 Vedete
Pe aceeași temă