Anamaria Prodan se pregătește de parastasul mamei: ”Îi fac o pomană, pentru că ei îi plăcea la 6 octombrie sărbătoare”

Publicat: 04 Oct. 2020, 10:29 Vedete

Frumoasa impresară Anamaria Prodan se pregătește de parastasul mamei sale, Ionela Prodan. În data de 6 octombrie ar fi fost ziua părintelui său, astfel că vedeta și apropiații ei vor face o pomană.

La începutul acestei luni, Anamaria Prodan se pregătește să facă o pomană mamei sale, artista Ionela Prodan, având în vedere că în data de 6 ar fi fost ziua sa de naștere.

„Pe 6 octombrie era ziua mamei mele. Vreau să merg la cimtir, vreau să fac mormântul frumos, să împart și după merg acasă. Îi fac o pomană, pentru că ei îi plăcea la 6 octombrie sărbătoare. În fiecare an, e așa, ca și cum e lângă noi”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

„Pentru mine, nu a murit nici mama, nici tata. Au plecat într-un loc mai bun, zic eu, și de acolo ne veghează. Ăsta e mersul vieții, trebuie să mergem mai departe, dar să nu uităm. Venim pe pământul ăsta cu o misiune și când o terminăm, plecăm mai departe”, a mai spus Anamaria Prodan.

Ce spune Anamaria Prodan despre soțul ei, Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a mărturisit despre soțul ei, Laurențiu Reghecampf, că este un bărbat în adevăratul sens al cuvântului, care o răsfață și o susține.

”Divorț? M-am plictisit de subiect. Când vreodată Prodan-Reghecampf se despart? Niciodată! Numele noastre dau foarte-foarte bine. Ne-am obișnuit cu astea. Citim doar sport, niciodată cancanuri. Deci nu mă obosesc să demontez nimic! (…) Un bărbat ca Reghe se naște la o mie de ani. Sunt mai răsfățată ca o regină! Îmi fac meseria și mă susține, colind cu jucătorii prin lume… Nu avem vreodată discuții de gelozie sau alte prostii. În familia mea domnește respectul, dragostea, ordinea și disciplina”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru CIAO.

Publicat: 04 Oct. 2020, 10:29 Vedete
Pe aceeași temă