Anamaria Prodan a spus cu ce se va ocupa când nu va mai fi impresară și unde se va retrage la bătrânețe: ”Acolo e casa mea”

Publicat: 17 Jun. 2020, 13:48 Vedete

Cu toții o știm pe Anamaria Prodan o femeie implicată, inteligentă și calculată. Dar mare a fost surprinderea când am auzit că impresara vrea să facă altceva, când nu va mai fi agent.

Sexy-impresara a ajuns la vârsta de 47 de ani și este o femeie care are succes pe toate planurile: are o familie frumoasă, o carieră de invidiat, un soț iubitor și contracte la care mulți impresari au visat. Totuși, Anamaria Prodan a mărturisit într-un interviu pentru narcisraducan.ro, citat de Spynews, că atunci când nu va mai fi impresară, va fi…investitor!

Pe de altă parte, la bătrânețe, citând din interviu ”pe la 90 de ani…că la 60 sunt tinerică încă”, o să se retragă la casa din Las Vegas, căci acolo ”rămâne sufletul” impresarei.

„Fac performanță în toate domeniile. Este ambiția mea să fiu foarte bună în tot ceea ce fac. Rebecca, fata mea, este investitor! Când mă las de meseria de agent, am să fiu și investitor. (…) Am reședințe peste tot. Las Vegas, însă, rămâne sufletul meu. Acolo e casa mea. Acolo mă văd bătrână. Dar pe la 90… că la 60 sunt tinerică încă. Am acum aproape 50 și arăt trăsnet. La 60 o să arăt și mai bine, deci nu mă retrag”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a făcut-o ”șefă” în Sibiu pe fiica ei cea mare! Rebecca este cea mai tânără conducătoare de club din Liga 1

Rebecca Dumitrescu Prodan (21 de ani) şi-a intrat deja în atribuţii la Hermannstadt. Cea mai tânără conducătoare de club din Liga 1 a participat sâmbătă la şedinţa Consiliului Director de la club, acolo unde s-a votat demiterea lui Vasile Miriuţă de la cârma echipei. Tânăra de 21 de ani, top model şi studentă la Universitatea Marangoni, la fashion styling, a votat pentru demiterea antrenorului Vasile Miriuţă, informează Gsp.ro.

Rebecca, fiica Anamariei din prima căsnicie, cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, este încântată de noul proiect în care se va implica. Ea este model, unul de succes chiar, dar speră să aibă timp pentru această provocare.

”Este vorba despre noi ca familie. Noi respirăm fotbal și în general sport. Mă alătur celor ce își doresc să facă performanță, celor ce iubesc să vadă bucurie pe stadion și celor ce promovează sportul, adică viața. Sportul și fotbalul, mai ales, trebuie să trăiască și să meargă mai departe. Este păcat să le lăsăm să moară. Sibiul este un oraș minunat, cu oameni minunați, care merită o echipă minunată”, a declarat Rebecca Prodan Dumitrescu pentru Digi Sport, în urmă cu o săptămână.

Publicat: 17 Jun. 2020, 13:48 Vedete
Pe aceeași temă