Ce avere are Anamaria Prodan. A recunoscut suma exactă: „Dacă aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți”

Publicat: 14 Jan. 2020, 09:20 Vedete

Anamaria Prodan este una dintre cele mai puternice şi cunoscute femei din România. A muncit din greu pentru succesul pe care îl are în acest moment, dar şi pentru averea pe care o deţine. La ora actuală sexy impresara îşi poate satisface orice poftă.

Anamaria Prodan are o viaţă la care multe femei nici nu visează. Impresara recunoaşte faptul că a evoluat mult, însă nici în copilărie nu a fost privată de lucruri scumpe, lucruri de care alţi oameni nici nu auziseră.

„Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”a explicat Anamaria Prodan, la XNS.

Anamaria Prodan a făcut un scurt calcul şi a dezvăluit ce avere a reuşit să strângă singură, fără ajutorul soţului şi al mamei sale.

„Eu fără banii lui Reghecampf și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro”, a mai spus impresara.

Anamaria Prodan, confundată cu o prostituată

O situație bizară și șocantă a avut loc în viața sexy-impresarei Anamaria Prodan. Aceasta a fost confundată cu o prostituată de către doi bărbați care au intrat într-un restaurant din Londra.

„M-am întâlnit cu jucătorul, am mers să mâncăm la un restaurant bun din Londra. Ca să fumezi, trebuia să stai afară. M-am întâlnit cu Samaras afară. Ploua, burnița, iar eu eram îmbrăcată foarte frumos.

Au intrat doi tipi, s-au uitat spre mine și m-au întrebat cât cost. Li s-a părut că sunt wow, m-au întrebat care e prețul meu și dacă vor să merg cu ei la masă. De obicei, afară la fumat stăteau prostituatele.

Le-am zis râzând: «Credeți că aveți voi bani pentru mine? Vă cumpăr și pe tine, și pe prietenul tău, și pe toată familia voastră». Mi-am dat seama cât de rău e să fii femeie”, a povestit Anamaria Prodan, la GSP Live.

Publicat: 14 Jan. 2020, 09:20 Vedete
Pe aceeași temă