Conflict între Gigi Becali și Anamaria Prodan? ”Eşti certat cu mine, dar stai la mine în casă”

Publicat: 31 Jan. 2021, 09:44 Vedete

Ceartă între Gigi Becali și Anamaria Prodan? Latifundiarul din Pipera a făcut declarații incredibile, zicând că ar vrea să o lase fără „comisionul gras”.

Potrivit Adevărul.ro, Gigi Becali și Anamaria Prodan se „războiesc” între ei, după ce a lăsat-o fără comisionul din transferul istoric al lui Denis Man la Parma, pentru suma de 13 milioane de euro. Latifundiarul din Pipera a vorbit la Digi Sport despre această situație și a anunțat că sexy impresara nu va mai avea niciun jucător la FCSB, iar fotbaliștii ar fi fost anunțați să ”rupă înțelegerile” cu ea.

”A avut până ieri jucători la FCSB. Astăzi, nu mai are niciunul. Au rupt toţi contractul (n.r. – cu Anamaria Prodan). Contractul sunt eu! Nu mă cunoaşteţi? Eu nu pun condiţii. Eu spun „Faci aşa“. Şi faci! Nu mai avea rost, nu se mai putea aşa, după tot ce a fost. Ne facem de râs. Mă jigneşti aşa, la mine în casă. Cum să ai oameni aici (n.r. – la FCSB)? Şi ce, dacă nu există club în lume aşa? Uite, eu sunt altfel. Eu sunt Becali. Aşa se face la mine. Cine vine să lucreze cu mine să ştie. Faci ce spune Becali = FCSB

Hai să vă spun un lucru. Dacă ea nu jignea, eu nu aveam nicio treabă. Păi, cum adică? Eşti certat cu mine, dar stai la mine în casă. Sunt de 20 de ani în fotbal, mă ştie toată lumea. Mă ştiţi toţi. Aşa se lucrează cu mine. Eu zic, tu faci. Nu vrei, aia e. La mine e o companie mai conservatoare, nu modernă. E FCSB, adică Faci Ce Spune Becali”, a zis într-o declarație pentru Fanatik.

Anamaria Prodan a reacționat, după declarațiile lui Gigi Becali

Impresara a reacționat, după ce Gigi Becali a anunțat că Anamaria Prodan va rămâne fără fotbaliștii de la FCSB.

”Gigi a dat un ordin, apoi MM le-a scris jucătorilor pe grup să aducă contractele ca să vadă perioadele până când sunt semnaţi cu mine şi cum să-i scoată din ele. Argăseală (n.r. – preşedinte FCSB) s-a pus să caute avocaţi ca să-i scoată din contractele cu mine.

Gigi le-a promis jucătorilor că, dacă pierd procesele cu mine, le plăteşte FCSB-ul daunele. Cu ce bani, scot bani din club? Asta e de puşcărie ce face el! Jucătorii mei m-au sunat şi mi-au spus că le este frică, că sunt speriaţi. Gigi le-a transmis că nu vor mai juca niciun minut la FCSB, dacă vor continua cu mine”, a spus impresara.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 31 Jan. 2021, 09:44 Vedete
Pe aceeași temă