Sotul lui Kerri-Anne Kennerley a murit. Vedeta de televiziune este devastata!!

Publicat: 28 Feb. 2019, 16:29 Vedete

Vedeta de televiziune din Australia a facut anuntul trist. Aceasta este devastata si colegii sunt alaturi de ea in aceste clipe grele.

Sotul lui Kerri-Anne Kennerley a murit. Vestea a fost confirmata de vedeta tv din Australia. John Kennerley avea 78 de ani si era internat in spital. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru el. S-a stins din viata aseara, fiind internat la spitalul St Vincent’s din Darlinghurst, Sydney, Australia.

Moartea lui John Kennerley vine la 3 ani de la un accident oribil. Sotul lui Kerri-Anne Kennerley a suferit o cadere periculoasa. In urma ei, barbatul a ramas complet paralizat. Vestea mortii lui John a fost facuta de sotie, pe contul ei de Instagram.

Vedeta, gasita MOARTA in apartament! Prietenii spun ca s-a sinucis. Politia a deschis o ancheta

Sotul lui Kerri-Anne Kennerley a murit

  • „Cu o inima grea si cu regret va anunta ca sotul meu a murit aseara. Dupa cum prea bine stiti, John a avut o sumedenie de provocari grele in ultimii ani. Si s-a comportat destul de bine si a fost curajos in fata lor. A fost determinat sa invinga toate problemele care i-au venit in cale. A vrut sa duca o viata normala, dar…
  • Le multumesc tuturor celor din spital pentru ca au avut grija atat de bine de sotul meu, mai ales in ultimele zile”, a scris vedeta Channel 10 pe Instagram. Kerri-Anne Kennerley si John au fost casatoriti de mai bine de 30 de ani. Cei doi au impreuna un fiu, pe nume Simon.

John Kennerley a paralizat in 2016

In martie 2016, cuplul se afla in oras, alaturi de prieteni, la Bonville Golf Resort. Intr-o clipa de neatentie, barbatul a pasit in spate pe marginea terasei restaurantului pe care se aflau. A cazut si s-a lovit grav la cap. In urma ranilor, acesta a ramas paralizat. Se deplasa cu ajutorul unui scaun cu rotile electric, informeaza nowtolove.com.au.

ULTIMA ORA: fratele presedintelui A MURIT! Era bolnav si s-a stins din viata SINGUR, in urma cu cateva ore

Publicat: 28 Feb. 2019, 16:29 Vedete
Pe aceeași temă