Clark Gable III a murit la 30 de ani. Era prezentatorul emisiunii Cheaters si nepotul celebrului Clark Gable VIDEO

Publicat: 01 Mar. 2019, 11:40 Vedete

Nepotul legendatului actor Clark Gable, premiat cu nenumarate distinctii, a murit tanar. Vestea a venit ca un soc pentru colegii din televiziune.

Clark Gable III a murit la 30 de ani. Era prezentatorul emisiunii Cheaters (Infidelii), format care a fost prezentat si la noi de Ernest. Institutul de Medicina Legista din Dallas sustine ca tanarul in varsta de 30 de ani s-a stins din viata vineri dimineata, la spital.

Legistii nu au oferit prea multe detalii despre cauza mortii. Dar au ajuns la consensul ca nu a murit in conditii suspecte. Clark Gable III era prezentatorul emisiunii Cheaters inca din anul 2012. Emisiunea este produsa de Bobby Goldstein Productions, de peste hotare.

Clark Gable III a murit la 30 de ani


Vestea mortii lui Clark Gable III a fost facuta publica de sora lui, Kayley: „Fratele meu a fost gasit inconstient de catre logodnica lui, in aceasta dimineata. Dar nu s-a mai trezit. Te iubesc, Clarkie! Imi pare rau ca nu te-am putut salva, inima mea e franta”.

Prezentatorul emisiunii Cheaters a murit VIDEO

Clark Gable III si logodnica lui au impreuna o fiica de cateva luni. Era nepotul celebrului actor de la Hollywood, Clark Gable, informeaza chicago.suntimes.com.

BOMBA! Juriul X Factor, dat AFARA de la emisiune. Decizia RADICALA a Antena 1

Publicat: 01 Mar. 2019, 11:40 Vedete
Pe aceeași temă