Gearbest, retailerul chinezesc care iti livreaza produse ieftine cu plata ramburs, vine pe piata din Romania!

Publicat: 28 Feb. 2019, 18:33 Ciao.ro

Inceputul primaverii vine la pachet cu o serie de surprize pentru cei pasionati de cumparaturile online. Puteti achizitiona o serie de produse, la preturi mici.

Mai exact, in urma cu doar o zi a fost lansat si in Romania site-ul Gearbest. Concret, este vorba despre un retailer chinezesc ce va livra produse ieftine si cu plata ramburs, nu doar cu cardul, in mediul virtual. In acest mod, cumparatorii vor putea vedea si ce cumpara, pentru a evita tepele.

Totodata, fata de alte site-uri precum eBay, Amazon sau AliExpress, unde plata se face pentru tara noastra doar online, de pe Gearbest puteti cumpara si cu plata ramburs. Retailerul chinezesc a debutat in mod oficial si in tara noastra cu oferte speciale.

Gearbest iti livreaza produsele acasa, cu plata ramburs!

Versiunea site-ului in limba romana este ro.gearbest.ro. Pentru piata de la noi, Gearbest ofera serviciul „COD”. Ceea ce inseamna ca plata se face la livrare, prin serviciul de curierat „DPD Curier”. Nu numai atat, pentru ca retailerul chinezesc promite ca va livra produsele in orice zona din Romania. Asadar, toata lumea se poate bucura de ofertele speciale.

Gearbest, retailerul chinezesc care iti livreaza produse ieftine cu plata ramburs

Printre categoriile pe care clientii le pot vizita se numara cele de electronice si electrocasnice, moda, existand chiar si o zona de vanzari rapide. Valoarea produselor comandate trebuie sa fie intre 20 si 100 de dolari, potrivit gadget.ro.

Odata ajuns la categoria de livrare, clientul poate alege dintre optiunile de plata. Exista variantele de plata prin POS, cu cardul, sau se poate selecta si varianta de achitare a cosului de cumparaturi cu bani cash. Desi site-ul nu este unul nou, abia cu o zi in urma a aparut si varianta lui in romana.

Pe Gearbest exista si numeroase subcategorii, unde pasionatii de electronice si gadgeturi pot gasi noutati din domeniul tehnologiei de care se pot bucura. Interfata site-ului a fost adaptata in limba romana, iar in categoria „In Tendinte” clientii pot vedea ce se cauta si ce se cumpara cel mai mult acum, in caz ca se simt lipsiti de inspiratie.

Publicat: 28 Feb. 2019, 18:33 Ciao.ro
Pe aceeași temă