EXCLUSIV | Ramona Bădescu, prinsă cu micul în gură la Piața Obor! Imagini greu de uitat cu diva italiană

Publicat: 22 sept. 2022, 15:27 Autor: Dora Bazavan Vedete

Ramona Bădescu, prinsă cu micul în gură la Piața Obor! Ramona Bădescu face naveta Roma- București și asta pentru că are nenumărate proiecte în țară!

Vedeta care trăiește de 30 de ani la Roma, acolo unde s-a stabilit, profită de fiecare vizită pe care o face la București. Și atunci când este în țară, Ramona Bădescu nu ratează să dea o tură prin piață. Pentru că nu concepe să nu aibă mereu pe masă produse tradiționale românești.

Cu atât mai mult cu cât în perioada în care a stat în București cu fiul ei Ignazio, care a împlinit deja 3 ani pe 17 septembrie. Micuțul s-a obișnuit și el să mănânce câteva produse românești. Astfel, înainte să se reîntoarcă în Italia, Bădescu a mers la cumpărături. Unde credeți? Chiar în Piața de la Obor!

Ramona Bădescu, prinsă cu micul în gură la Piața Obor!

S-a aprovizionat cu roșii, usturoi, gogoșari, brânză telemea și chiar must pentru că a poftit! Iar micii au avut și ei locul lor de cinste! O adevărată nebunie, un adevărat dezmăț culinar și o ipostază rară în care poate fi văzută Ramona Bădescu. Pentru că de la evenimentele de red carpet până la Piața Obor, e cale lungă. Însă, o divă italiană care se respectă își poate face poftele din când în când!

„Da! M-ați surprins la piață. Am venit în țară pentru a participa la avanpremirea filmului „Egregora”, în care joc, în regia lui Andrei Chiriac. Și nu puteam pleca la Roma fără să îmi fac niște pofte! Mi-am dorit să gust un must bun și l-am găsit aici, la Piața Obor, unde am mâncat și niște mici cu muștar. Bineînțeles că în București am și un loc al meu de unde îmi cumpăr prăjiturile preferate și merdenele sau dobrogeană cu brânză. O dată la ceva timp îmi fac aceste pofte dar nu fac excese! Acum am luat roșii din piață și brânză în vid pe care vreau să le trimit acasă, în Italia. Igna mănâncă roșii românești și îi plac foarte mult!”, ne-a povestit Ramona Bădescu pentru Ciao.ro.

„Am luat și gogoșari, m-am abținut cu greu să nu iau și vinete, pentru că salata de vinete este preferata mea. În schimb am luat usturori și o conopidă. Mi-am luat câte puțin din toate dar nu atât de multe cât mi-aș fi dorit. E mai greu cu transportul în Italia și sper să se păstreze bine până ajung la destinație”, ne-a mai spus Ramona Bădescu. Diva intenționează să organizeze curând și botezul fiului ei, Ignazio, rezultat din relația cu bancherul italian Fabio Cali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ramona Badescu (@ramonabadescuofficial)

Ce spune despre relația cu tatăl copilului său

Chiar dacă are o relație de 5 ani de zile cu un bancher italian, fiul lor de 3 ani fiind jumătate român, jumătate sicilian, Ramona Bădescu nu l-a adus niciodată pe Fabio Cali în România. Deoarece acesta este om de afaceri și e prins cu multă treabă în Italia.

“Cum să descriu relația cu Fabio? Iubitul meu este foarte încântat că Ignazio poate să cunoască și cealaltă parte a sângelui lui, a rădăcinilor sale. Căci este jumătate român și jumătate italian – sicilian. Fabio este om de afaceri, este foarte ocupat și prins cu ceea ce face în Italia. Nu am forțat situația ca să vină și el în România. Dar sunt convinsă că atunci când o să vină prima dată, ne va însoți de fiecare dată când ne vom reîntoarce în România pentru că o să îi placă mult aici”, a declarat la un moment dat Ramona Bădescu într-un interviu.

Publicat: 22 sept. 2022, 15:27 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă