Ramona Bădescu, dezvăluiri în premieră despre a doua sarcină: ”Dumnezeu m-a ascultat…”

Publicat: 13 sept. 2021, 10:20 Autor: Maria Apostol Vedete

Actrița și cântăreața Ramona Bădescu surprindea pe toată lumea, după ce anunța că este însărcinată la 50 de ani. Acum, la aproape doi ani de când s-a perfecționat în rolul de mamă, speră la încă o minune. 

Ramona Bădescu este, fără doar şi poate, una dintre cele mai apreciate femei din România. La cei 52 de ani ai săi, cântăreața reuşeşte încă să impresioneze prin formele sale, mai ales că s-a refăcut spectaculos după prima sarcină.

Este într-o relație de patru ani cu Fabio Cali, bărbatul care a şi cerut-o în căsătorie. Cu toate acestea, Ramona Bădescu pare că mai are o dorință arzătoare, pentru care se roagă neîncetat.

“Mi-aș mai dori un copil, o fetiță, numai că Dumnezeu trebuie să mi-l dea. În momentul în care am fost foarte relaxată și am zis: «Gata, nu se mai poate, e târziu!» Chiar dacă ceasul meu biologic aparținea unei vârste de 37 de ani, la 50 de ani este greu, este imposibil. Dar, uite că Dumnezeu m-a ascultat și mi l-a dat. Dar acum, nu știu” , ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Ramona Bădescu.

Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Publicat: 13 sept. 2021, 10:20 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă