Ramona Bădescu a intrat în politică la 55 de ani! „De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor”

Publicat: 04 dec. 2023, 19:40 Autor: Dora Bazavan Vedete

La sfârșitul lunii noiembrie a împlinit 55 de ani și a dat curs invitației de a se alătură partidului AUR, intrând astfel în politică.

În 2008, actrița Ramona Bădescu a fost numită consilieră specială a primarului Romei, Gianni Alemanno pentru problemele care priveau românii. Acum, Ramona Bădescu este în fața unei noi provocări profesionale.

Tot mai multe personalități ale vieții publice din România, dar și reprezentanți ai românilor din diaspora vin alături de AUR. În cadrul Congresului Extraordinar de la Alba Iulia desfășurat pe 1 Decembrie s-a alăturat echipei partidului lui George Simion și cunoscuta actriță Ramona Bădescu, o reprezentantă a românilor din afara granițelor.

Vedeta s-a alăturat politicii pentru a depune toată iubirea sa pentru țară și românii din Diaspora. Ramona Bădescu a subliniat că românii care sunt în afara granițelor au nevoie de sprijin.

„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor. De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți. De multe ori am primit amenințări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se știa. Acum știu, pentru că noi ne-am câștigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm și luptăm uniți.

Partidul AUR este condus de un om care luptă tot timpul, George Simion, care ne este alături, este alături românilor din diaspora și el face fapte, nu cuvinte, lucru demonstrat și de faptul că astăzi este în Italia.

Sunt aici ca să depun toată iubirea mea pentru țară și românii de acolo. Românii care sunt acolo, în diaspora, au nevoie de noi. Așa că uniți vom face România mare, România unită, a românilor de pretutindeni”, a afirmat Ramona Bădescu care se pare că încheie anul cu mai multe reușite pe plan profesional și pregătește noi spectacole în zona artistică.

Publicat: 04 dec. 2023, 19:40 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă