Ramona Bădescu nu se mai întoarce în Italia, după ce s-a zvonit că s-a despărțit de iubit! Decizie surprinzătoare chiar înainte de sărbători

Publicat: 22 dec. 2021, 11:49 Autor: Maria Apostol Vedete

Pentru că se află de mai multe luni în România, alături doar de fiul ei, s-a speculat că Ramona Bădescu s-ar fi despărțit de iubitul italian. Acum, actrița a făcut un anunț care pune capăt acestor zvonuri. 

Ramona Bădescu și-a făcut planurile pentru sărbătorile de iarnă. Actrița se află în România de mai multe luni, împreună cu micuțul Ignazio. Își dorește să petreacă Crăciunul în stil tradițional românesc, ceea ce înseamnă că de pe masă nu vor lipsi sărmăluțele și cozonacul.

Actrița a mărturisit, într-un interviu recent, că dorește să îl obișnuiască pe fiul său și cu tradițiile românești.

Unde a dispărut iubitul Ramonei Bădescu

Este prima oară când fac Crăciunul în România, cu fiul meu, așa că voi petrece în stil tradițional, cu Ignazio și mama mea. Pentru mine este este, să zic așa, al treilea Crăciun. Pentru că eu îl număr în funcție de când a venit pe lume băiețelelul meu. De când l-am născut pe Ignazio, lumea mea este împărțită în două: înainte și după el.

Pe an ce trece Crăciunul este mai interesant. Pentru că el crește și devine din ce în ce mai interesat de tot ce este în jurul lui„, a povestit artista.

În ciuda faptului că au existat speculații potrivit cărora s-ar fi despărțit de afaceristul italian Fabio Cali, Ramona neagă aceste zvonuri. Ea susține că așteaptă ca acesta să i se alăture ei și fiului pentru a petrece Crăciunul împreună. Dorința Ramonei depinde de restricțiile de călătorie din Italia, impuse de condițiile pandemice.

Își mai dorește un copil: ”Aș mai vrea o fetiță, sau gemeni”

Invitată recent în emisiunea „Vorbește lumea”, Ramona Bădescu a povestit despre cel mai frumos rol din viața ei, cel de mamă. A dezvăluit, de asemenea, că și-ar dori încă un copil. Sau, de ce nu, poate și gemeni!

Să te trezești la 50 de ani cu visul împlinit și să nu știi ce să faci….a trebuit să citesc…absolut tot eu i-am pregătit…am alăptat două luni jumătate…i-am pregătiti și două bone, una dimineața și una noaptea, dar mama e mamă.(…) Vreau să îi dau tot, vreau să îi dau iubire.(…) Aici în țară sunt singură cu el, fără bonă, fără nimic (…) nu se desprinde de mine, nu m-am îndepărtat niciodată mai mult de o oră de el. Nu am tăiat cordonul ombilical (râde) Nu cred că o să îl tai vreodată. Ignazio e bijuteria vieții noastre.(…) Aș mai vrea un copil, aș mai vrea o fetiță, mi-aș dori și gemeni. Acum, trecută prin prima experiență, știu la ce să mă aștept„, a povestit Ramona Bădescu.

Iubitul Ramonei și tatăl lui Ignatio se numește Fabio Cali și este bancher. Vedeta vorbește rareori despre el, însă atunci când face acest lucru folosește numai cuvinte de laudă.

Publicat: 22 dec. 2021, 11:49 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×